Valikko Sulje

Tervetuloa Vakitan uudelle salille!

Vakitan uusi, UPEA 2 salin studio Vantaan Varistoon on miltei valmis, mutta kuitenkin jo täysin tanssikunnossa!

Uusi osoitteemme on Martinkyläntie 43, 2.krs, Varisto Vantaa (Cityvaraston rakennus, sisäänkäynti Martinkyläntien puoleisesta pääovesta) – siirryimme siis vain kivenheiton päähän vanhasta salistamme. Olemme suoraan kehä III:n varrella. Pihalla ja lähiympäristössä on runsaasti pysäköintipaikkoja ja tännekin on helppo tulla, myös julkisilla 🙂

Meillä on ryhmille ja vapaaharjoittelijoille tarjolla 2 aivan upeaa ja valoisaa, tehokkaasti ilmastoitua salia öljytyllä parkettilattialla, pukuhuonetilat ja keittiö sekä 3 WC:tä (pukuhuone, keittiö ja käytävätilojen valmistelu kesken).

Syyskauden 2020 ohjelmamme löydät täältä: https://vakita.fi/tanssikurssit/
Latinalais- ja vakiotanssiopetuksen lisäksi tarjoamme uutuuksia, kuten soololattareita sekä latinoshow-ryhmiä – näihin et tarvitse siis tanssiparia! Myös supersuosittu XXL-ryhmä jatkaa meillä syyskaudella 🙂

Tue salimme rakennusprojektia ja ryhdy kannatusjäseneksi! Helpot ohjeet täällä:

Valtioneuvoston ja Suomen Tanssiurheiluliiton ohjeita seuraillen salimme on avattu harjoituskäyttöön 1.6.2020 alkaen – seuraamme tilannetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *