Valikko Sulje

Vakitan syyskausi 2020 alkaa uudella salilla & päivitetyllä ohjelmalla!

Tervetuloa tanssimaan Vakitaan 3.8.2020 alkaen – tarjontaamme on päivitetty uusilla valmentajilla, soololattareilla & latinoshow-ryhmillä, 3-4 -vuotiaiden lasten pre-pörriäiset -ryhmällä, joogalla ja entistä paremmin rakennetulla valmennussuunnitelmalla sekä kilpatanssiryhmien että alkeiskurssitarjonnan osalta!

HUOM: pre-pörriäiset, pörriäiset, lasten alkeet ja lasten jatko -ryhmät alkavat kaikki vasta sunnuntaina 6.9.2020!

Viikko-ohjelmamme löydät tästä:

Kaikkien kurssien esittelyt & hinnastot täällä: https://vakita.fi/tanssikurssit/

Vinkki: jos sinulla on vaikeuksia Kurssit & Kilparyhmät -pudotusvalikon selaamisessa (jollain selaimilla näin voi olla), klikkaa ensin vaikkapa tuota Kurssit & Kilparyhmät -otsikkotasoa ja sen jälkeen pudotusvalikko toimii normaalisti!

Upouuteen, ilmastoituun 2-salin studioomme voit tutustua täällä: https://vakita.fi/sali-harjoittelu/

Kysy lisää: info@vakita.fi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *