Valikko Sulje

Syksyn 2022 lasten alkeisryhmät

Aika: sunnuntaisin klo 11.00 – 12.00
Kurssin kesto: 2022 syyskaudella 15.8. – 11.12, ei tuntia syyslomaviikolla 42. 
Paikka: 
Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa
Valmentajat: 
Jaana Jokiranta

Hinta:
 90 € / kausi + vuoden 2022 jäsenmaksu. HUOM – kokeilukerta on maksuton! Vakitan jäsenmaksu sisältää myös rajattoman vapaaharjoitteluoikeuden salillamme sekä oikeuden osallistua tiistaisin järjestettävään 10-practiseen.

Maksulinkki: Lasten alkeet s-2022 – Vantaan Kilpatanssijat ry (vakita.fi)

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 8€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/kertamaksu-myos-ei-jasenet/


Kurssin kuvaus ja tavoitteet:

Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (aika tarkentuu myöhemmin).