Näin ilmoittaudut kilpailuun

Tällä hetkellä odotamme kilpailuilmoittautumisten suhteen, että Tanssiurheiluliiton lanseeraama DanceCore toimisi suunnitellusti; sen kautta on parien tarkoitus hoitaa ilmoittautumiset ja osallistumismaksut itsenäisesti!

Kunnes DanceCore toimii, voimassa on seuraavat ohjeet kilpailuilmoittautumisiin:

- katso ohjeet kunkin kisan kilpailukutsusta Dancesport.fi -kilpailukalenterista ja ilmoittaudu sen mukaan
- vaikka vaadittaisiin seuroilta keskitetty ilmoittautuminen, voi pari rohkeasti ilmoittautua itse siltiki. Jos haluaa hyödyntää keskitettyä ilmoittautumista, on Taimi luvannut auttaa: tässä tapauksessa siis ilmoittautuminen ajoissa Taimille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huom! Kilpailuun ilmoittautuminen etukäteen on aina pakollista. Jos et ole ilmoittautunut kilpailuun, kilpailunjohtaja ei anna lupaa osallistua!

Jälki-ilmoittautuminen kilpailuihin

Joihinkin kilpailuihin voi jälki-ilmoittautua. Se tarkoittaa, että ilmoittaudut varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua. Tällöin voi kuitenkin olla, että et pääse kilpailemaan, jos oma kilpailuluokkasi on jo täynnä eikä aikataulua voida muuttaa.  

Jos ilmoittaudut virallisen ilmoittautumispäivän jälkeen, hoida ilmoittautumisesi omatoimisesti suoraan kilpailujen järjestäjälle. Ilmoita myös Nealle, mihin kilpailuun olet jälki-ilmoittautunut.

Kilpailun peruminen

- Jos joudut perumaan osallistumisesti kilpailuun, johon olet jo ilmoittautunut joko Taimin kautta tai itsenäisesti, ilmoita peruutuksesta suoraan kilpailun järjestäjälle ja laita Taimi cc:nä peruutusviestiin. 

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna