Tervetuloa opettamaan tai harjoittelemaan Vakitan tanssisalille Vantaalle!

Vakitan salia voivat käyttää myös ne, jotka eivät ole Vakitan jäseniä! Tässä ohjeita Vakitan tanssisalilla vieraileville käyttäjille.

Seuran ulkopuolinen VALMENTAJA 

 • Voit järjestää yksityistunteja aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina. Huomioi, että salilla soitetaan salikalenteriin merkittyjen vuorojen mukaisesti joko lattari- tai vakiomusiikkia.
 • Yksityistunteja ei voi järjestää ryhmätuntien tai practise night -harjoitusten aikaan.
 • Kirjaa aina pitämäsi tunnit valmentajien kirjaan, jonka löydät tanssisalista lipaston päältä.
 • Sinun ei tarvitse maksaa Vakitan omille pareille antamistasi yksityistunneista.
 • Jos annat yksityistunteja pareille, jotka eivät ole Vakitan jäseniä, veloitamme salivuokraa 8 € / tunti. Maksun voi jättää kirjekuoressa salilla olevaan postilaatikkoon. Merkitse kuoren päälle oma nimesi, parin nimi ja päivämäärä. Jos valmennat seuran ulkopuolisia pareja salilla säännöllisesti, voit myös sopia, että salivuokra laskutetaan sinulta kootusti kauden lopussa. Ole tällöin yhteydessä sihteeriin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Seuran ulkopuolinen TANSSIPARI
(itsenäinen harjoittelu tai yksityistunnit)

Tervetuloa vapaaharjoituksiin ja yksityistunneille aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusaikoina. Kirjaa aina harjoituksesi salilla olevaan kirjaan!

Vakitan tanssisalin maksut

• Kertaharjoitusmaksu 6 € / kerta / hlö (käteinen tai liikuntasetelit). Laita maksusi kirjekuoreen, merkitse kuoreen nimesi ja mitä maksu koskee, pudota kuori salilla olevaan postilaatikkoon.

 • 10 kerran harjoitusseteli, 50 € / hlö, tilaa sihteeriltä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Jatkuva vapaaharjoitteluoikeus: kauden vapaaharjoitusmaksu + Vakitan jäsenmaksu, ks. hinnat

 • Kesäkuukausien vapaaharjoituspassi. Kesällä 2018: hinta ilmoitetaan myöhemmin

Jos olet maksanut koko kauden vapaaharjoitusmaksun sekä jäsenmaksun tai hankkinut kesäkuukausien vapaaharjoituspassin, sinut lisätään pyynnöstä GateControl-järjestelmään, jolloin saat avattua salin oven matkapuhelinsoitolla ja pääset treenaamaan kätevästi koska tahansa. Lisätietoa salivastaava Veikko Lamminsalolta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Kunnioita muita salilla harjoittelevia ja noudata sääntöjä!

Muistathan noudattaa yleisiä salin käyttöohjeita ja käyttäytymissääntöjä – löydät ne täältä sekä salin seinältä!

Noudata alueen yleisiä pysäköintiohjeita, ja jos pysäköit Vakitalle merkityille paikoille, hae sisältä pysäköintilupalappu auton tuulilasiin. Runsain mitoin lisää pysäköintitilaa löydät läheiseltä Martinlaakson ostarilta!

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna