Tea Kantola

Tea aloitti kilpatanssin 13-vuotiaana Kouvolassa ja innostavan valmentajan myötä harrastus muuttui pian tavoitteelliseksi. Lukion jälkeen Tea muutti Helsinkiin, jolloin hän alkoi tanssia nykyisen miehensä Matti Kantolan kanssa ja tanssi muuttui vielä keskeisemmäksi osaksi elämää. Kilpailu-uran parhaat saavutukset ovat amatöörinä lukuisat GP-finaalisijoitukset. Tea kuului myös maajoukkueeseen usean vuoden ajan. Ammattilaisuralla 2006–2010 Tea mm. edusti Suomea vakiotanssien MM-kilpailuissa.

Tea opettaa vakiotansseja kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille. Opetuksessa Tea pyrkii ohjaamaan tanssijan löytämään tanssin dynamiikan luonnollisten ja puhtaiden liikeratojen kautta. Hän uskoo monipuoliseen vartalon harjoittamiseen ja positiiviseen, kannustavaan opettamiseen unohtamatta kuitenkin tiettyä kurinalaisuutta, jota lajimme vaatii.

Hän on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton seuravalmentajatutkinnon, Suomen tanssinopettajain liiton tason 1 ja 2 tutkinnot sekä kansainvälisen ISTD:n associate-tutkinnon vakiotansseissa. Lisäksi hän toimii tuomarina kotimaisissa kilpailuissa. Tean valmentamat parit ovat saavuttaneet SM-mitalisijoituksia eri ikäsarjoissa ja edustaneet maatamme arvokilpailuissa.

Lue lisää Teasta hänen kotisivuiltaan

 

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna