Tiina Toyoki

Tiina aloitti kilpatanssin 12-vuotiaana Salon Swivelissä. Tanssiura on vienyt Tiinaa ympäri maailmaa: hän on valmentautunut mm. Sloveniassa, Saksassa ja Englannissa sekä edustanut Suomea EM- ja MM-kilpailuissa nuorisoikäisestä ammattilaiseksi asti. Amatööriuran huipentumiin kuuluvat SM-hopeat Yleisen luokan 10-tanssissa, nuorison vakioissa ja lattareissa sekä SM-voitto nuorison 10-tanssissa. Vuonna 2006 alkaneen ammattilaisuran huippuina ovat SM-pronssi- ja -hopeamitalit sekä Suomen edustuspaikat maailmalla.

Tiina on opettanut tanssijoita ympäri Suomea n. 20 seurassa. STOL:n ammattilaistutkinnon lisäksi hän on suorittanut kansainvälisen latinalaistanssien Licensiate-tutkinnon. Tällä hetkellä työn alla on WDSF-tuomarilisenssi suorittaminen. Lisäksi Tiina on kouluttautunut Saksassa Gyrotonic-kehonhuoltometodin opettajaksi.

Opetuksessaan Tiina hyödyntää monipuolista osaamistaan tanssista ja kehonhuollosta. Hän painottaa kehon koordinaatiota ja oikeaoppisia liikeratoja unohtamatta kuitenkaan musiikin tulkintaa ja esiintymisen energiaa. Jokainen oppilas on tärkeä, ja Tiina pyrkii vastaamaan jokaisen henkilökohtaiseen tarpeeseen sekä antamaan eväät harrastamisesta huipulle pääsemiseen asti.

Tiina Toyoki ja Emil Kontinen

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna