Kilpatanssia, lasten tanssikursseja, lavatansseja, aikuisten tanssikursseja ja paritanssin alkeita… Vakitasta löydät kaikkea!

Vantaan kilpatanssijat ry tarjoaa upeat puitteet kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa kilpatanssia - halusit sitten kilpalattioille tai vain tanssia omaksi iloksi. Lisäksi meillä voit harjoitella lavatansseja ja kehonhuoltoa. Vakitassa valmentavat viikoittain koulutetut seuravalmentajat sekä kilpatanssin ammattilaisvalmentajat, meillä käy myös muita kotimaisia ja ulkomaisia valmentajia vierailulla kausittain.

Suurin osa kursseista järjestetään Vantaan kilpatanssijoiden omalla tanssisalilla Vantaan Martinlaaksossa, osoitteessa Kivivuorenkuja 3. Salissa on tanssiin tarkoitettu parkettilattia ja suuren peilit sekä asianmukaiset pukeutumis- ja taukotilat.

Tanssijan kehityspolku Vakitan ryhmätunneilla

Tanssipari suunnittelee vastuu- tai päävalmentajansa kanssa tarkemmin itselleen sopivan valmennuskokonaisuuden, johon sisältyy ryhmätunnit, yksityisopetus, muu valmennus ja itsenäinen harjoittelu.

 

 

Lue lisää:

Nuorten ja aikuisten alkeis-/jatkokurssi

Lasten tanssikurssit

Kilpatanssiryhmät

Practise night

Lavatanssi

Kehonhuolto

Vapaaharjoitteluvuorot

Ilmoittaudu tanssikurssille

Hinnasto

Kurssien maksu urheiluseteleillä

Valmentajat

 Ilmoittaudu kursseille: https://goo.gl/forms/pJ8I3tvzwr34v7OI3

 

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna