Valikko Sulje

Jäsenedut

Jäsenenä kuulut tanssiseura Dance Team Vakitaan ja olet mukana vauhdikkaassa urheilulajissa. Vakita tukee kaikenikäisten ja -tasoisten tanssin ystävien harrastusta. Seurassa kohtaavat nuoret ja vanhat, ensiaskeleitaan ottavat ja Suomenmestarit. Kaikille on tilaa Vakitassa!

Vakita on Tähtiseura vuodesta 2014 (aiemmin Sinettiseura). Panostamme siis erityisesti lasten ja nuorten turvalliseen ja terveelliseen tanssiliikuntaan ja sen kehittämiseen myös jatkossa.

Mitä Vakitan jäsenmaksulla saa?

  • Rajaton vapaaharjoitteluoikeus Vakitan tanssisalille
  • Edullisemmat hinnat tanssileireille
  • Mahdollisuus osallistua Vakitan tanssikursseille ja muuhun tanssiopetukseen
  • Mahdollisuus käyttää Vakitan salia myös seuran ulkopuolisen valmentajan kanssa
  • Oikeus osallistua Tanssiurheiluliiton järjestämiin kilpatanssikilpailuihin (vaatii myös STULin lisenssin)
  • Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenyys
  • Ammattitaitoista valmennusta. Jäsen- ja kurssimaksuilla Vakita kustantaa valmentajien palkkiot ja salivuokrat, järjestää erilaisia tapahtumia ja kannustaa parejaan menestymään.

Tukea Vakitan kilpaileville tanssipareille (budjetin mukaisesti ja rajoitetusti vuonna 2021 koronan vuoksi)

Vakita voi harkinnan mukaan tarjota erityisiä etuja edustuspareilleen eli niille tanssipareille, jotka kilpailevat aktiivisesti kilpatanssissa ja edustavat kilpailuissa Vantaan Kilpatanssijat ry:ä. Tutustu tukien myöntämisperusteisiin (pdf).

Automaattisesti maksettavat tuet Vakitan edustuspareille
– Vakitan omiin kilpailuihin osallistuminen on ilmainen omille edustuspareille.
– Vakita maksaa E-luokan parien kahden ensimmäisen kilpailun osallistumismaksut (huom, ennakkomaksun arvon).

Kotimaiset arvokilpailut (SM-kilpailut, ikäkausimestaruuskilpailut, GP-kilpailut)
Vakita maksaa osallistumismaksun yhteen SM- tai Ikäkausimestaruuskilpailuun per kalenterivuosi seuraa edustaville pareille. Parin pitää anoa osallistumismaksun tukea sekä halutessaan avustusta matkakuluihin tukea etukäteen, eikä tukea myönnetä ilman etukäteen saapunutta hakemusta. Samalla seura saa tietoonsa, mihin kotimaiseen arvokilpailuun pari toivoo seuralta tukea. Lisäksi pari voi anoa tukia myös muihin SM-, ikäkausimestaruus- ja GP-kilpailuihin.

Ulkomaiset arvokilpailut
Vakitan edustusparit voivat hakea tukea myös osallistuessaan ulkomaisiin kilpailuihin (WDSF-kilpailut ja edustus esim. EM- tai MM-kilpailuissa). Parin tulee toimittaa kirjallinen anomus kustannusarvioineen ennen kilpailua Vakitan sihteerille, ja Vakitan hallitus käsittelee anomuksen seuraavassa kokouksessaan. Tuesta päätetään tapauskohtaisesti erikseen määriteltyjen avustusperiaatteiden mukaan.

Tuen anominen
1. Pari anoo kaikkia tukia etukäteen täyttämällä mahdollisimman tarkat tiedot tähän hakemukseen (Excel).
2. Pari lähettää hakemuksen hyvissä ajoin, ehdottomasti viimeistään 1,5 kk ennen kilpailua, Vakitan sihteerille, joka välittää hakemuksen hallitukselle.
3. Vakitan hallitus käsittelee hakemuksen kokouksessaan ja päättää tuen myöntämisestä sekä summasta määriteltyjen tukiperusteiden (pdf) mukaan.