Tallenna

Tallenna

Tulokset 2015

Vakitalaisten kilpailutulokset vuodelta 2015

Ville Häyryselle ja Sanna Kakolle senioreiden vakiotanssien Suomenmestaruushopeaa!

Ville Häyrynen ja Sanna Kakko starttasivat vakiotanssien Suomenmestaruuskisapäivään tavoittenaan kirkastaa viimevuotinen hopeamitali seniori-luokassa. Upea tanssi ja kannustajien hurjat huudot jäivät tänä vuonna vielä niukasti kakkosiksi, sillä Ville ja Sanna tanssivat äärimmäisen tiukassa kilpailussa toiselle sijalle. Kotiintuomisina siis hopeaa! Ville ja Sanna voittivat kaksi tanssia, ja kultamitalistit Juha Rautio - Päivi Rautio (Step, Tampere) kolme tanssia. Kolmanneksi sijoittui Jari Redsven - Anne Redsven (Lumets, Helsinki).

Lämpimät onnittelut ahkerille, iloisille ja sisukkaille Villelle ja Sannalle upeasta saavutuksesta! Kiitos hienosta tanssista kisoissa sekä aina positiivisesta ja kannustavasta asenteestanne myös treenisalilla. Olemme ylpeitä, että olette seurassamme!

Villen ja Sannan omat tunnelmat kisapäivästä näet heidän Facebook-sivultaan.

Muut Vakitan parit liisivät vähintään toiselle kierrokselle

Seniori-luokan yli viidenkymmenen osallistujan joukossa tanssi myös viisi muuta Vakitan paria. Jukka Hyvärinen ja Tiina Peltola tanssivat ensimmäisissä yhteisiin SM-kilpailuissaan hienosti kolmannelle kierrokselle ja sijoittuivat 23. Hannu Kolehmainen ja Pirjo Kaskisola tanssivat ensimmäisissä SM-kisoissaan upeasti 26. sijalle. Hienot sijoitukset kummallekin parille ensimmäisissä arvokisoissaan!

Aivan heidän kannassaan olivat Pentti Ikonen ja Tarja Ikonen, jotka sijoittuivat jaetulle 27. sijalle. Toisella kierroksella tanssivat myös Jarmo Holopainen ja Liisa Holopainen, jaetulle 32. sijalle, sekä Timo Savolainen ja Kaarina Koivuaho 36. sijalle.

Champion-luokassa Matti Kaksonen ja Silja Rantala tanssivat suoraan, ilman re-dance-kierrosta, toiselle kierrokselle. Heidän sijoituksensa oli 17.

Onnea kaikille pareilleimme sijoituksista!

 

 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Viikonloppuna tanssittiin Riiassa kansainväliset WDSF-kisat. Latviaan matkasi Vakitalta kaksi paria: Matti Kaksonen ja Silja Rantala sekä Pentti ja Tarja Ikonen.

World Openissa yleisessä luokassa lauantaina Matti Kaksonen ja Silja Rantala tanssivat toiselle kierrokselle 48 parhaan joukkoon. Sunnuntaina lattarikisassa pari tanssi tuloksellisesti paremman kisan, mutta se ei riittänyt toiselle kierrokselle.

"Parhaiten onnistuimme omassa tanssissamme lauantain vakio World Openissa. Kisapaikalla oli jouluinen fiilis ja positiivinen tunnelma. Sunnuntain lattari International Openissa saimme hieman paremman tuloksen sijoituksellisesti vaikka emme tokalle kierrokselle päässeetkään. Mukaan meille lähti uutta inspiraatiota ja treeni-intoa ensi kaudelle," pari viestitti kisapaikalta.

Matti ja Silja toivottaa kaikille mukavaa joulun aikaa!

Porissa tanssittiin lauantaina 17.9. senioreiden cup-kisa, jossa mukana eri ikäluokissa oli jälleen mukava edustusjoukko vakitalaisia.

Seniori 3 lattareissa Teuvo ja Raija cup-kisan voittoon

Seniori 3 -luokan kisassa voiton vei niukasti tämän ikäluokan kärkipari Teuvo ja Raija Laine. Lämpimät onnittelut syyskauden ekan cup-kisan voitosta! Pari voitti kisan yhden sijalukupisteen turvin. "Tanssimme sujui tänään hyvin ja olemme tyytyväisiä suoritukseen. Tuntuu, että alamme vihdoin löytää rentouden tanssiin ja turha puristaminen jää pois. Näin pystytään tekemään entistä parempi suoritus myös kisalattialla," pari kertoi kisan jälkeen.

Samassa luokassa tanssivat myös Pentti ja Tarja Ikonen sekä Markku ja Päivi Pyykkölä. Markku ja Päivi tanssivat hienosti, mutta jäivät tällä kertaa valitettavasti finaalin ulkopuolelle sijalle 7. Myös Pentti ja Tarja jäivät harmittavasti tällä kertaa ulos finaalista sijalle 8.

Pentti ja Tarja sekä Markku ja Päivi pyörähtivät parketille myös Seniori 3 -luokan vakioissa. Pentti ja Tarja jäivät harmittavasti vain 2 tuomarimerkinnän päähän finaalista eli lopullinen sijoitus oli 7. Markku ja Päivi tanssivat niinikään semifinaalissa.

Seniori 2 -luokan vakioissa kisasi vakitalaisista Timo Savolainen ja Kaarina Koivuaho. Pari tanssi hienosti finaaliin ja sijalle 4. Kisa oli todella tiukka, sillä Timo ja Kaarina olivat kolmannesta sijasta vain kahden pisteen päässä ja viidennelle sijalle tanssinut pari samoin kahden pisteen päässä Timosta ja Kaarinasta. 

Raimo ja Anne Niinivirta tanssivat Seniori 4 -luokan cup-kisassa vakiot. Parin sijoitus oli kahdeksas.

 

Teuvo Laine Raija Laine

Teuvo ja Raija Laine syksyn ensimmäisen cup-kisan voittoon. Onnea upeasta suorituksesta Vakitan timantinkovalle lattariparille!

Helsingin Kisahallissa 22.-23.10.2016 järjestetyissä kansainvälisissä WDSF International Open -kilpailuissa oli muutamia kansainvälisiä huippuja maailmalta.

Seniori 1-luokan vakiokisa tanssittiin lauantaina ja mukana siellä tuttuun tapaan olivat Vakitan Ville Häyrynen & Sanna Kakko. Ville ja Sanna kävivät syyskuun lopussa tanssimassa MM-kisat Bostonissa, joten kisakausi on jo kivasti käynnistynyt kovilla kansainvälisillä kisoilla. Helsingissä pari tanssi upean kisan: he sijoittuivat hopealle ja olivat paras suomalaispari! Vain yksi piste erotti heidät kultamitalista mikä tietenkin harmitti paria kovasti.

"Suoritus parani päivän mittaan finaalia kohden. Hävisimme vain pisteellä voittaneelle latvialaisparille ja se harmittaa tietenkin kovasti kun voitto oli niin lähellä. Ei muuta kun lisää sitä kuuluisaa treeniä vaan," pari kommentoi kisan jälkeen.

Treenata pari varmasti aikoo sekä treenisalilla että kilpailuissa valmistautuessaan helmikuussa järjestettäviin vakiotanssin SM-kilpailuihin. Ennen sitä pari suuntaan hyvillä mielin Seinäjoelle GP-kisoihin sekä Tallinnan WDSF kisoihin.

Muitakin vakitalaisia kisoissa nähtiin.

Seniori 2-lattarikisaan starttasi Vakitalta Teuvo ja Raija Laine, jotka tanssivat hienosti sijalle 10.

Champion- luokan kisaan osallistui Vakitalta Matti Kaksonen & Silja Rantala. Pari tanssi lauantaina vakiokilpailun sijoittuen kovatasoisessa seurassa sijalle 35. Sunnuntaina vakioissa pari oli sijalla 31.

Seniori 3-luokan vakiotanssikisaan osallistui Vakitalta kaksi paria. Jarmo ja Liisa Holopainen tanssivat hienosti semifinaaliin ja sijalle 11. Pentti ja Tarja Ikonen tanssivat sekä seniori 2 ja seniori 3-luokan vakiokisoissa. Seniori 2 -kisassa pari tanssi sijalle 25. ja 3-luokassa juuri semifinaalin ulkopuolelle jääden, sijalle 13.

Kouvolan GP:t starttasivat syksyn kisakauden, ja vakitalaiset tanssivat upeille tuloksille. Onnea kaikille kolmelle parille hienoista sijoituksista!

Ville ja Sanna voittoon tiukassa kisassa

Seniori 1-luokan vakioissa Ville Häyrynen ja Sanna Kakko nappasivat upean voiton tiukassa kisassa. Pari tanssi samoille sijaluvuille toiseksi tulleen virolaisparin kanssa, mutta tuomarimerkinnöistä löytyi eroja Villen ja Sannan hyväksi.

"Meidän osalta kisa meni vallan mukavasti ja erittäin tiukan kisan päätteeksi voitto matkasi Vakitaan! Päivässä oli aikamoinen tahti, kun tanssittiin neljä kierrosta noin kolmeen tuntiin. Tanssi sujui kuitenkin hyvin jo ekalta kierrokselta ja saatiin esille kesällä harjoiteltuja asioita. Hyvä mieli, sujuva kisapäivä! Kiva tunnelma muutenkin Kouvolassa", pari kommentoi kisan jälkeen voittotunnelmia.

Seuraavaksi parin treenit jatkuvat kohti senioreiden vakio-MM-kisoja Bostonissa lokakuussa.

Matti ja Silja 10-tanssissa neljänneksi

Champion luokassa tanssittiin 10-tanssi-GP, ja valitettavasti tämän sarjan kovin kärki puuttui kisasta. Lisäksi parien määrä yleisestikin oli suhteellisen vähäinen, mutta kisasta saatiin silti mielenkiintoinen ja jännittävä! Vakitan Matti Kaksonen ja Silja Rantala tanssivat pitkän kisatauon jälkeen loistavasti sijalle 4.

"Oli tosi kiva olla GP kisoissa pitkästä aikaa, katsojia ei ollut paljon, mutta muuten tunnelma oli hyvä. Kisoista jäi kokonaisuudessa ihan hyvä fiilis, tanssi kulki hyvin ja tuli taas hyvää kisarutiinia. 10-tanssin SM-kisja kohti tietää taas missä petrata", Matti ja Silja kertoivat fiiliksistä kisan jälkeen. 10-tanssin SM-kisat tanssitaan loppuvuodesta Oulussa.

Teuvo ja Raija senioreiden lattarikisan 8. sijalla

Seniori 1-luokan lattarikisaan Vakitalta osallistui Teuvo ja Raija Laine. Pari tanssi kisassa jeatulle sijoille 8.-10.

"Päivä meni tanssillisesti hyvin ja ollaan tyytyväisiä tulokseen näitten nuorten porukassa", pari kommentoi kisan jälkeen.

Teuvo ja Raija ovat aloittaneet syksyn kisakauden jo seniori cup -kisoissa, joissa pari on tanssinut totutusti palkintopallille.

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna