Tallenna

Tallenna

Kouvolan GP:t starttasivat syksyn kisakauden, ja vakitalaiset tanssivat upeille tuloksille. Onnea kaikille kolmelle parille hienoista sijoituksista!

Ville ja Sanna voittoon tiukassa kisassa

Seniori 1-luokan vakioissa Ville Häyrynen ja Sanna Kakko nappasivat upean voiton tiukassa kisassa. Pari tanssi samoille sijaluvuille toiseksi tulleen virolaisparin kanssa, mutta tuomarimerkinnöistä löytyi eroja Villen ja Sannan hyväksi.

"Meidän osalta kisa meni vallan mukavasti ja erittäin tiukan kisan päätteeksi voitto matkasi Vakitaan! Päivässä oli aikamoinen tahti, kun tanssittiin neljä kierrosta noin kolmeen tuntiin. Tanssi sujui kuitenkin hyvin jo ekalta kierrokselta ja saatiin esille kesällä harjoiteltuja asioita. Hyvä mieli, sujuva kisapäivä! Kiva tunnelma muutenkin Kouvolassa", pari kommentoi kisan jälkeen voittotunnelmia.

Seuraavaksi parin treenit jatkuvat kohti senioreiden vakio-MM-kisoja Bostonissa lokakuussa.

Matti ja Silja 10-tanssissa neljänneksi

Champion luokassa tanssittiin 10-tanssi-GP, ja valitettavasti tämän sarjan kovin kärki puuttui kisasta. Lisäksi parien määrä yleisestikin oli suhteellisen vähäinen, mutta kisasta saatiin silti mielenkiintoinen ja jännittävä! Vakitan Matti Kaksonen ja Silja Rantala tanssivat pitkän kisatauon jälkeen loistavasti sijalle 4.

"Oli tosi kiva olla GP kisoissa pitkästä aikaa, katsojia ei ollut paljon, mutta muuten tunnelma oli hyvä. Kisoista jäi kokonaisuudessa ihan hyvä fiilis, tanssi kulki hyvin ja tuli taas hyvää kisarutiinia. 10-tanssin SM-kisja kohti tietää taas missä petrata", Matti ja Silja kertoivat fiiliksistä kisan jälkeen. 10-tanssin SM-kisat tanssitaan loppuvuodesta Oulussa.

Teuvo ja Raija senioreiden lattarikisan 8. sijalla

Seniori 1-luokan lattarikisaan Vakitalta osallistui Teuvo ja Raija Laine. Pari tanssi kisassa jeatulle sijoille 8.-10.

"Päivä meni tanssillisesti hyvin ja ollaan tyytyväisiä tulokseen näitten nuorten porukassa", pari kommentoi kisan jälkeen.

Teuvo ja Raija ovat aloittaneet syksyn kisakauden jo seniori cup -kisoissa, joissa pari on tanssinut totutusti palkintopallille.

Share

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna