Tallenna

Tallenna

Porissa tanssittiin lauantaina 17.9. senioreiden cup-kisa, jossa mukana eri ikäluokissa oli jälleen mukava edustusjoukko vakitalaisia.

Seniori 3 lattareissa Teuvo ja Raija cup-kisan voittoon

Seniori 3 -luokan kisassa voiton vei niukasti tämän ikäluokan kärkipari Teuvo ja Raija Laine. Lämpimät onnittelut syyskauden ekan cup-kisan voitosta! Pari voitti kisan yhden sijalukupisteen turvin. "Tanssimme sujui tänään hyvin ja olemme tyytyväisiä suoritukseen. Tuntuu, että alamme vihdoin löytää rentouden tanssiin ja turha puristaminen jää pois. Näin pystytään tekemään entistä parempi suoritus myös kisalattialla," pari kertoi kisan jälkeen.

Samassa luokassa tanssivat myös Pentti ja Tarja Ikonen sekä Markku ja Päivi Pyykkölä. Markku ja Päivi tanssivat hienosti, mutta jäivät tällä kertaa valitettavasti finaalin ulkopuolelle sijalle 7. Myös Pentti ja Tarja jäivät harmittavasti tällä kertaa ulos finaalista sijalle 8.

Pentti ja Tarja sekä Markku ja Päivi pyörähtivät parketille myös Seniori 3 -luokan vakioissa. Pentti ja Tarja jäivät harmittavasti vain 2 tuomarimerkinnän päähän finaalista eli lopullinen sijoitus oli 7. Markku ja Päivi tanssivat niinikään semifinaalissa.

Seniori 2 -luokan vakioissa kisasi vakitalaisista Timo Savolainen ja Kaarina Koivuaho. Pari tanssi hienosti finaaliin ja sijalle 4. Kisa oli todella tiukka, sillä Timo ja Kaarina olivat kolmannesta sijasta vain kahden pisteen päässä ja viidennelle sijalle tanssinut pari samoin kahden pisteen päässä Timosta ja Kaarinasta. 

Raimo ja Anne Niinivirta tanssivat Seniori 4 -luokan cup-kisassa vakiot. Parin sijoitus oli kahdeksas.

 

Teuvo Laine Raija Laine

Teuvo ja Raija Laine syksyn ensimmäisen cup-kisan voittoon. Onnea upeasta suorituksesta Vakitan timantinkovalle lattariparille!

Share

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna