Tallenna

Tallenna

Helsingin Kisahallissa 22.-23.10.2016 järjestetyissä kansainvälisissä WDSF International Open -kilpailuissa oli muutamia kansainvälisiä huippuja maailmalta.

Seniori 1-luokan vakiokisa tanssittiin lauantaina ja mukana siellä tuttuun tapaan olivat Vakitan Ville Häyrynen & Sanna Kakko. Ville ja Sanna kävivät syyskuun lopussa tanssimassa MM-kisat Bostonissa, joten kisakausi on jo kivasti käynnistynyt kovilla kansainvälisillä kisoilla. Helsingissä pari tanssi upean kisan: he sijoittuivat hopealle ja olivat paras suomalaispari! Vain yksi piste erotti heidät kultamitalista mikä tietenkin harmitti paria kovasti.

"Suoritus parani päivän mittaan finaalia kohden. Hävisimme vain pisteellä voittaneelle latvialaisparille ja se harmittaa tietenkin kovasti kun voitto oli niin lähellä. Ei muuta kun lisää sitä kuuluisaa treeniä vaan," pari kommentoi kisan jälkeen.

Treenata pari varmasti aikoo sekä treenisalilla että kilpailuissa valmistautuessaan helmikuussa järjestettäviin vakiotanssin SM-kilpailuihin. Ennen sitä pari suuntaan hyvillä mielin Seinäjoelle GP-kisoihin sekä Tallinnan WDSF kisoihin.

Muitakin vakitalaisia kisoissa nähtiin.

Seniori 2-lattarikisaan starttasi Vakitalta Teuvo ja Raija Laine, jotka tanssivat hienosti sijalle 10.

Champion- luokan kisaan osallistui Vakitalta Matti Kaksonen & Silja Rantala. Pari tanssi lauantaina vakiokilpailun sijoittuen kovatasoisessa seurassa sijalle 35. Sunnuntaina vakioissa pari oli sijalla 31.

Seniori 3-luokan vakiotanssikisaan osallistui Vakitalta kaksi paria. Jarmo ja Liisa Holopainen tanssivat hienosti semifinaaliin ja sijalle 11. Pentti ja Tarja Ikonen tanssivat sekä seniori 2 ja seniori 3-luokan vakiokisoissa. Seniori 2 -kisassa pari tanssi sijalle 25. ja 3-luokassa juuri semifinaalin ulkopuolelle jääden, sijalle 13.

Share

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna