Tallenna

Tallenna

Ville Häyryselle ja Sanna Kakolle senioreiden vakiotanssien Suomenmestaruushopeaa!

Ville Häyrynen ja Sanna Kakko starttasivat vakiotanssien Suomenmestaruuskisapäivään tavoittenaan kirkastaa viimevuotinen hopeamitali seniori-luokassa. Upea tanssi ja kannustajien hurjat huudot jäivät tänä vuonna vielä niukasti kakkosiksi, sillä Ville ja Sanna tanssivat äärimmäisen tiukassa kilpailussa toiselle sijalle. Kotiintuomisina siis hopeaa! Ville ja Sanna voittivat kaksi tanssia, ja kultamitalistit Juha Rautio - Päivi Rautio (Step, Tampere) kolme tanssia. Kolmanneksi sijoittui Jari Redsven - Anne Redsven (Lumets, Helsinki).

Lämpimät onnittelut ahkerille, iloisille ja sisukkaille Villelle ja Sannalle upeasta saavutuksesta! Kiitos hienosta tanssista kisoissa sekä aina positiivisesta ja kannustavasta asenteestanne myös treenisalilla. Olemme ylpeitä, että olette seurassamme!

Villen ja Sannan omat tunnelmat kisapäivästä näet heidän Facebook-sivultaan.

Muut Vakitan parit liisivät vähintään toiselle kierrokselle

Seniori-luokan yli viidenkymmenen osallistujan joukossa tanssi myös viisi muuta Vakitan paria. Jukka Hyvärinen ja Tiina Peltola tanssivat ensimmäisissä yhteisiin SM-kilpailuissaan hienosti kolmannelle kierrokselle ja sijoittuivat 23. Hannu Kolehmainen ja Pirjo Kaskisola tanssivat ensimmäisissä SM-kisoissaan upeasti 26. sijalle. Hienot sijoitukset kummallekin parille ensimmäisissä arvokisoissaan!

Aivan heidän kannassaan olivat Pentti Ikonen ja Tarja Ikonen, jotka sijoittuivat jaetulle 27. sijalle. Toisella kierroksella tanssivat myös Jarmo Holopainen ja Liisa Holopainen, jaetulle 32. sijalle, sekä Timo Savolainen ja Kaarina Koivuaho 36. sijalle.

Champion-luokassa Matti Kaksonen ja Silja Rantala tanssivat suoraan, ilman re-dance-kierrosta, toiselle kierrokselle. Heidän sijoituksensa oli 17.

Onnea kaikille pareilleimme sijoituksista!

 

 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Share

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna