Jotta voit kilpailla, sinulla täytyy olla kilpailulisenssi, joka ostetaan Tanssiurheiluliiton kautta. Lisenssi on voimassa ainoastaan Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailutoiminnassa. Siihen sisältyy mm. tapaturmavakuutus, joka on voimassa kilpailuissa.

Löydät lisenssin ostamiseen tarvittavat tiedot ja lomakkeet osoitteesta www.tanssiurheilu.fi. Sivun ylälaidassa on linkki Lisenssin osto.

Ilmoita lisenssin tiedot Vakitaan

Maksettuasi lisenssin ilmoita viitenumero, maksun päivämäärä ja maksamasi summa sähköpostitse Nea Leskelälle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Näin saat lisenssin

1. Lunasta lisenssi: Osoitteesta www.tanssiurheilu.fi löydät linkin palveluun ja tarkemmat toimintaohjeet.
 
2. Siirry palveluun: Klikkaa Tuoteseloste ja tutustu siihen. Sen lukemista varten tarvitset ilmaisen Adobe Acrobat Reader -ohjelman, jonka voi ladata osoitteesta www.adobe.fi
 
3. Rekisteröinti: klikkaa Osta lisenssi ja toimi ohjeiden mukaan. Täytä kaikki kentät: henkilötietosi, täydellinen henkilötunnus (tarvitaan vakuutuksen rekisteröintiä varten) sekä osoitetietosi.
 
4. Valitse sinulle sopiva lisenssivaihtoehto: klikkaa Hae lisenssit. Ohjelma näyttää lisenssivaihtoehdot, jotka sinulle ikäsi ja sukupuolesi perusteella sopivat. Tarkista liitosta mikäli olet epävarma oikeasta lisenssivaihtoehdosta.
 
5. Hyväksy vakuutusehdot ja tulosta lasku: Valitse seuratieto ja hyväksy tuoteselosteen vakuutusehdot. Tämän jälkeen voit valita tulostettavan laskun ja maksaa lisenssin haluamallasi tavalla. Muista aina käyttää viitettä!
 
6. Maksa lisenssi käyttäen omaa pankkiyhteyttäsi. Käytä maksaessasi vain laskuun tulostunutta viitettä, älä syötä muita tietoja uudelleen. Lisenssi on voimassa vasta kun se on maksettu! Vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna