Valikko Sulje

Vakitan oma sali

Vakitalla on ollut käytössään oma tanssisali Vantaan Martinlaaksossa marraskuusta 2011. Sali on nimenomaan kilpatanssiharrastusta varten suunniteltu.

Vantaan Kilpatanssijat ry:n tanssisali
Kivivuorenkuja 3
01620 Vantaa

Kännykkälukko: 044-7845904

Tanssijoiden käytössä on 210 m2 tammiparkettia, ja musiikkia soittavat ammattimaisten äänentoistolaitteet. Salilla on kymmenittäin latinalais- ja vakiotanssilevyjä harrastajien vapaasti käytettävissä. Tanssiasentoa ja tanssin ilmentämistä voi harjoitella kahdella seinällä olevien peilien avulla.

Sali on ilmastoitu, mikä takaa sopivan lämpötilan ja raikkaan hengitysilman ympärivuoden.

Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet suihkuineen. Takatiloissa on myös pieni keittiö, jossa on mm. kahvinkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni eväitä varten.

Tanssijoiden käytössä joka päivä aamusta iltaan

Vakitan tanssisali on kilpatanssijoiden käytössä sekä arkisin että viikonloppuisin aamusta iltaan. Jos salissa ei järjestetä tanssikursseja, se on vapaaharjoittelukäytössä.

Katso päivittäiset vuorot ja tapahtumat salivuorokalenterista.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Vakitan sali sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua Vantaan Martinlaaksossa, osoitteessa Kivivuorenkuja 3. Salille on erinomaiset yhteydet julkisilla kulkuväläineillä. Matkaa Martinlaakson rautatie- ja bussiasemalla on vain noin 300 metriä.

Pysäköinti

Jokainen on vastuussa omasta pysäköinnistään!

Rakennuksen edustalle on mahdollisuus pysäköidä auto joko kadun reunaan, kiekollisille parkkipaikoille tai muutamalle Vakitalle varatulle autopaikalle. Vakitan autopaikoilla tarvitset erillisen pysäköintiluvan, jonka voit noutaa käyntisi ajaksi tanssisalin eteisestä tai mieluiten pyytää printattavaksi Sannalta (sanna.kakko@me.com).

Aseman yhteydessä olevan kauppakeskuksen parkkihallista löytyy myös reilusti parkkipaikkoja.

Salin vuokraaminen

Vakita vuokraa salia myös muuhun käyttöön kuten ryhmäliikuntatunteihin, kokouksiin, joulu- ja kevätjuhliin. Saliin mahtuu noin 50 istumapaikkaa.

Jos kiinnostuit, lue lisää salin vuokrauksesta ja ota yhteyttä osoitteeseen sihteeri@vakita.fi.