Valikko Sulje

Salin käytön säännöt ja ohjeet

Vakitan salia voivat käyttää myös ne, jotka eivät ole Vakitan jäseniä! Tässä ohjeita Vakitan tanssisalilla vieraileville käyttäjille.

Seuran ulkopuolinen VALMENTAJA 

 • Voit järjestää yksityistunteja aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina. Huomioi, että salilla soitetaan salikalenteriin merkittyjen vuorojen mukaisesti joko lattari- tai vakiomusiikkia.
 • Yksityistunteja ei voi järjestää ryhmätuntien tai practise night -harjoitusten aikaan.
 • Kirjaa aina pitämäsi tunnit valmentajien kirjaan, jonka löydät tanssisalista lipaston päältä.
 • Sinun ei tarvitse maksaa Vakitan omille pareille antamistasi yksityistunneista.
 • Jos annat yksityistunteja pareille, jotka eivät ole Vakitan jäseniä, veloitamme salivuokraa 8 € / tunti. Maksun voi jättää kirjekuoressa salilla olevaan postilaatikkoon. Merkitse kuoren päälle oma nimesi, parin nimi ja päivämäärä. Jos valmennat seuran ulkopuolisia pareja salilla säännöllisesti, voit myös sopia, että salivuokra laskutetaan sinulta kootusti kauden lopussa. Ole tällöin yhteydessä sihteeriin: sihteeri@vakita.fi.

Seuran ulkopuolinen TANSSIPARI
(itsenäinen harjoittelu tai yksityistunnit)

Tervetuloa vapaaharjoituksiin ja yksityistunneille aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusaikoina. Kirjaa aina harjoituksesi salilla olevaan kirjaan!

Vakitan tanssisalin maksut

• Kertaharjoitusmaksu 6 € / kerta / hlö (käteinen tai liikuntasetelit). Laita maksusi kirjekuoreen, merkitse kuoreen nimesi ja mitä maksu koskee, pudota kuori salilla olevaan postilaatikkoon.
 • 10 kerran harjoitusseteli, 50 € / hlö, tilaa sihteeriltä: sihteeri@vakita.f
• Jatkuva vapaaharjoitteluoikeus: kauden vapaaharjoitusmaksu + Vakitan jäsenmaksu (lue lisää hinnastosta)
 • Kesäkuukausien vapaaharjoituspassi. Kesällä 2019: hinta ilmoitetaan myöhemmin

Jos olet maksanut koko kauden vapaaharjoitusmaksun sekä jäsenmaksun tai hankkinut kesäkuukausien vapaaharjoituspassin, sinut lisätään pyynnöstä avainjärjestelmään, jolloin saat avattua salin oven matkapuhelinsoitolla ja pääset treenaamaan kätevästi koska tahansa. Lähetä pyynnöt Veikko Lamminsalolle: veikkol@gmail.com.

Salin aukioloajat

Tanssisali on avoinna arkisin ja viikonloppuisin pääsääntöisesti klo 8.00-22.00. Salilla on oma salivuorokalenteri, josta voit tarkistaa, mitä salilla kulloinkin tapahtuu. Tanssisalia käytetään ryhmätunteihin ja vapaaharjoituksiin, ryhmätuntien aikana ei voi vapaaharjoitella.

Pääsy salille

Kun olet Vakitan jäsen ja joko osallistut jollekin kilpatanssikurssille tai olet lunastanut vapaaharjoitusoikeuden, voit käyttää tanssisalia harjoitteluun.

Jotta pääset sisään salille, sinut lisätään GateControl-järjestelmään. Silloin saat salin takaoven auki soittamalla puhelinnumeroon 044-7845904. Pyydä salikalustosta vastaavaa (nyk. Veikko) liittämään sinut avainjärjestelmään (veikkol@gmail.com).

Tanssisalin säännöt

Jotta sali kestäisi käytössä mahdollisimman hyvänä, on käyttäjien noudatettava seuraavia ohjeita ja sääntöjä.

Kun saavut salille

Poista kenkäsi heti eteisessä ja laitat ne kenkätelineeseen. Saliin ulkokengillä meneminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! Kuittaa aina nimesi käyttäjävihkoon!

Vaatteiden vaihtaminen

Vaihda vaatteesi pukuhuoneissa ja jätä ylimääräiset tavarasi sinne säilytykseen harjoittelun ajaksi.

Harjoitteleminen

Jos olet päivän ensimmäinen treenaaja, moppaa tanssisalin lattia kuivalla mopilla. Ohjeet löydät keittiön vierestä olevan siivouskomeron seinältä. Tarkista kenkiesi pohjat ja korkosuojat, että niistä ei tule mustia jälkiä tai muita naarmuja lattiaan.
Harjaa kenkäsi pukuhuoneissa oleviin roskiksiin ylimääräisen irtoroskan välttämiseksi. Kenkien pohjissa ei saa olla minkäänlaista öljyä.
Parketille ei saa laittaa mitään kosteaa! Jos näin kuitenkin käy, kuivaa lattia välittömästi.

Musiikin soittojärjestys sovitaan tilanteen mukaan. Yksäreihin varatuilla vuoroilla valmentaja valitsee musiikin. Musiikkia ei soiteta liian lujalla tai voimakkailla bassoilla. Näin myös kunnioitamme lähitalojen asukkaita.

Salilla olevat vastaavat myös siitä, ettei salilla liiku asiattomia henkilöitä.

Kun lähdet salilta

Älä jätä pukuhuoneisiin omia tavaroitasi yön yli. Laita roskat roskikseen ja siivoa jälkesi keittiöstä. Kuittaa lähtöaikasi käyttäjävihkoon. 
Jos lähdet salilta viimeisenä:

  1. varmista, että takaovi on kiinni,
  2. sammuta sähkölaitteet ja valot sekä
  3. lukitse etuovi.