Valikko Sulje

Salin käytön säännöt ja ohjeet

Vakitan salia voivat käyttää myös ne, jotka eivät ole Vakitan jäseniä! Tässä ohjeita Vakitan tanssisalilla vieraileville käyttäjille.

Seuran ulkopuolinen VALMENTAJA 

 • Voit järjestää yksityistunteja aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina / vapaana olevassa salissa.
 • Kirjaa aina pitämäsi tunnit valmentajien kirjaan, jonka löydät tanssisalista lipaston päältä.
 • Sinun ei tarvitse maksaa Vakitan omille pareille antamistasi yksityistunneista.
 • Jos annat yksityistunteja pareille, jotka eivät ole Vakitan jäseniä, veloitamme salivuokraa 8 € / tunti. Maksun voi jättää kirjekuoressa salilla olevaan postilaatikkoon. Merkitse kuoren päälle oma nimesi, parin nimi ja päivämäärä. Jos valmennat seuran ulkopuolisia pareja salilla säännöllisesti, voit myös sopia, että salivuokra laskutetaan sinulta kootusti kauden lopussa. Ole tällöin yhteydessä sihteeriin: sihteeri@vakita.fi.

Seuran ulkopuolinen TANSSIPARI
(itsenäinen harjoittelu tai yksityistunnit)

Tervetuloa vapaaharjoituksiin ja yksityistunneille aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusaikoina. Kirjaa aina harjoituksesi salilla olevaan kirjaan!

Vakitan tanssisalin maksut

• Kertaharjoitusmaksu 8 € / kerta / hlö (käteinen tai liikuntasetelit). Laita maksusi kirjekuoreen, merkitse kuoreen nimesi ja mitä maksu koskee, pudota kuori salilla olevaan postilaatikkoon.
• 10 kerran harjoitussetin saa myös kaupasta
• Jatkuvan vapaaharjoitteluoikeuden saat maksamalla Vakitan jäsenmaksun Vakitan kaupassa: www.vakita.fi/kauppa

Jos olet maksanut jäsenmaksun, sinut lisätään pyynnöstä avainjärjestelmään, jolloin saat avattua salin oven matkapuhelinsoitolla ja pääset treenaamaan kätevästi koska tahansa. Lähetä pyynnöt Veikko Lamminsalolle: vpj@vakita.fi. Muissa tapauksissa kysy sisäänpääsyyn ohjeita niinikään Veikolta.

Salin aukioloajat

Tanssisali on avoinna arkisin ja viikonloppuisi n pääsääntöisesti klo 8.00-22.00. Salilla on oma salivuorokalenteri, josta voit tarkistaa, mitä salilla kulloinkin tapahtuu. Tanssisalia käytetään ryhmätunteihin ja vapaaharjoituksiin, ryhmätuntien aikana ei voi vapaaharjoitella.

Pääsy salille

Kun olet Vakitan jäsen, sinut lisätään avainjärjestelmään. Silloin saat salin ovet auki soittamalla puhelinnumeroon 044-7845904. Pyydä salikalustosta vastaavaa (nyk. Veikko) liittämään sinut avainjärjestelmään (vpj@vakita.fi).

Tanssisalin säännöt

Jotta sali kestäisi käytössä mahdollisimman hyvänä, on käyttäjien noudatettava seuraavia ohjeita ja sääntöjä.

Kun saavut salille

Poista kenkäsi heti eteisessä ja laitat ne eteiseen. Saliin ulkokengillä meneminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! Kuittaa aina nimesi käyttäjävihkoon!

Vaatteiden vaihtaminen

Vaihda vaatteesi pukuhuoneissa ja jätä ylimääräiset tavarasi sinne säilytykseen harjoittelun ajaksi.

Harjoitteleminen

Jos olet päivän ensimmäinen treenaaja, moppaa tanssisalin lattia kuivalla mopilla. Ohjeet löydät siivouskomeron seinältä. Tarkista kenkiesi pohjat ja korkosuojat, että niistä ei tule mustia jälkiä tai muita naarmuja lattiaan.
Harjaa kenkäsi pukuhuoneissa oleviin roskiksiin ylimääräisen irtoroskan välttämiseksi. Kenkien pohjissa ei saa olla minkäänlaista öljyjäämää. Parketille ei saa laittaa mitään kosteaa! Jos näin kuitenkin käy, kuivaa lattia välittömästi.

Musiikin soittojärjestys sovitaan tilanteen mukaan. Musiikkia ei soiteta liian lujalla tai voimakkailla bassoilla.

Salilla olevat vastaavat myös siitä, ettei salilla liiku asiattomia henkilöitä.

Kun lähdet salilta

Älä jätä pukuhuoneisiin omia tavaroitasi yön yli. Laita roskat roskikseen ja siivoa jälkesi keittiöstä. Kuittaa lähtöaikasi käyttäjävihkoon. Jos lähdet salilta viimeisenä:

  1. sammuta sähkölaitteet ja valot sekä
  2. lukitse salin ovi ja varmista, että myös alaovi on lukossa.