Lasten tanssileikkikerho Pörriäiset (4-6-vuotiaille)

Aika: keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.00
Kurssi alkaa ke 10.1.2018 ja päättyy ke 30.5.2018, ei tunteja viikolla 8
Paikka: Varian Hiekkaharjun toimipiste, Tennistie 1, Vantaa
Valmentajat: Veikko ja Satu Lamminsalo, Emma Ovaska
Hinta: 80 euroa / kausi

Lasten tanssiharrastus alkaa Pörriäisistä! Tämä tanssiryhmä sopii 4 - 6-vuotiaille lapsille. Tanssi aloitetaan liikkumalla vapaasti ja ohjatusti musiikin tahdissa yhdessä ja erikseen. Kilpatanssin ensiaskeleita lähdetään tapailemaan leikin keinoin.

Lastentanssi (7-11-vuotiaat)

Aika: sunnuntaisin kello 15.00 - 16.00
Kurssi alkaa su 14.1.2018 ja päättyy su 3.6.2018, ei tunteja viikolla 8
Paikka: Vakitan tanssisali, Kivivuorenkuja 3, Vantaa
Valmentaja: Laura Lackman, Milla Partonen
Hinta: 80 euroa / kausi.  Hinta sisältää ryhmätunnin lisäksi ohjatun harjoittelutunnin sunnuntaisin kello 16.00 - 17.00 Vakitan omalla salilla.

Lapsille tarkoitettu kilpatanssin alkeisryhmä ja jatkoryhmä. Ryhmä sopii 7 - 11-vuotiaille tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Kurssilla opetetaan neljän tanssin perusaskeleet: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen kilpailu sekä F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin.  F-katselmus järjestetään syyskauden lopussa Vakitan joulujuhlan yhteydessä ja kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä.

Lasten tanssin jatkoryhmä /  kilparyhmä E

Aika: torstaisin kello 18.30 - 19.30
Kurssi alkaa to 11.1.2018 ja päättyy to 31.5.2018, ei tunteja viikolla 8
Paikka: Ylästön päiväkoti, Ahokuja 2, Ylästö, Vantaa
Valmentaja: Tiina Toyoki
Hinta: 80 euroa / kausi. Hinta sisältää ryhmätunnin lisäksi ohjatun harjoittelutunnin sunnuntaisin kello 16.00 - 17.00 Vakitan omalla salilla.

Lapsille tarkoitettu kilpatanssin jatkoryhmä / E-kilparyhmä. Ryhmä sopii 6 - 16-vuotiaille tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille, joilla on jo kokemusta tanssista esimerkiksi lasten alkeisryhmästä ja mahdollisesti jo F-katselmus suoritettuna sekä kilpailemista aloitteleville lapsille ja nuorille.

Kurssilla kerrataan neljän tanssin perusaskeleita: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Lisäksi opetellaan perusteita yhdestä uudesta vakiotanssista (tango) sekä yhdestä uudesta latinalaistanssista (samba).

 

Liity Vakitan jäseneksi!

Osallistuaksesi lasten tanssikursseille, sinun on oltava Vakitan jäsen. Lue lisää jäsenyydestä!

Share

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna