Tallenna

Tallenna

Vakitan omalla salilla Vantaan Martinlaaksossa on upeat mahdollisuudet harjoitella tanssia itsenäisesti. Salillemme ovat tervetulleita harjoittelemaan niin vakitalaiset kuin muidenkin seurojen jäsenet!

Vapaaharjoitusvuoroja on päivittäin. Vapaaharjoittelu on mahdollista silloin kun salilla ei ole ryhmätunteja tai muuta toimintaa. Sali on avoinna jokaisen viikonpäivänä klo 10-22. Tarkista kalenterista, milloin salilla on vapaaharjoitusvuoro ja soitetaanko vakio- vai lattarimusiikkia.

Vapaaharjoitteluvuoro sunnuntaisin klo 14-16 Korsossa

Vapaaharjoittelumahdollisuus on lisäksi Ruusuvuoren koululla, Kisatie 21, Korso, Vantaa, sunnuntaisin klo 14-16. Sisäänkäynti sivuovesta oheisen kuvan mukaisesti avaimilla: yleensä oven avaaja on paikalla, ja jos näin ei ole, tiedotamme avaimeen liittyen ohjeita erikseen. Pukuhuoneet löytyvät käytävältä oikealta puolelta sisään mennessä ja iso sali vasemmalta. Ei vakio/lattari-vuorojakoa, salin käyttäjät sopivat musiikista. Sali on todella iso, täällä mahtuu treenaamaan mahtavasti. Kannattaa ottaa mukaan soitin / kaiutin / omaa musiikkia, paikan päällä ei ole näitä valmiina.

Vapaaharjoitusten hinnat

Rajaton vapaaharjoittelumahdollisuus Vakitan jäsenille

 - Vapaaharjoitusmaksu sisältyy kaikkiin kilpatanssikursseihin automaattisesti.
 - Jos et osallistu millekään kilpatanssikurssille, maksa vapaaharjoitusmaksu.
 - Jos et ole Vakitan jäsen, mutta haluat rajattoman vapaaharjoitusmahdollisuuden, liity ensin Vakitan jäseneksi ja maksa sitten vapaaharjoitusmaksu. 

10 x kortti ei-vakitalaisille

 - Jos et ole Vakitan jäsen, voit lunastaa 10 kerran vapaaharjoittelukortin Vakitan salille ja kouluvuoroille.
 - Hinta 50 euroa / henkilö
 - Tilaa 10 x kortti sihteeriltä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Kertamaksu

 - Voit treenata salilla tai kouluvuorolla kertamaksulla 6 euroa / kerta
 - Voit maksaa myös Smartum-, Virike- tai Tyky-seteleillä.
 - Maksa harjoittelusi salilla olevaan postilaatikkoon. Laita maksu käteisellä tai seteleinä kirjekuoreen, merkitse kuoren päälle nimesi ja "kertamaksu", ja pudota kuori postilaatikkoon.

 

Vapaaharjoittelupassi kesäksi 2017

Kesäkaudella 1.6. - 28.8.2017 voit harjoitella Vakitan salilla lunastamalla kesäpassin. Passin voit ottaa joko haluamillesi kuukausille tai koko kesäksi. Kesäpassia varten sinun ei tarvitse olla Vakitan jäsen.

Jos haluat lunastaa kesäharjoituspassin, ole yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- 40 € / kk / hlö
- 80 € / koko kesä / hlö.

Share

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna