Valikko Sulje

Aikuisten alkeet

Tuotteen hinta: 120,00 

Tuotetunnus (SKU): aikuisten-alkeet Osastot: ,

Aika: sunnuntaisin kello 15.00 – 16.30
Kurssin kesto: 2020 syyskaudella su 9.8. – 13.12., ei tuntia syyslomaviikolla 42 (su 18.10.)
Paikka: Vakitan uusi studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa
Valmentaja: Milla Partonen (lattarit), Harri Harjula (vakiot) vuoroviikoin
Hinta: 120 € / kausi + Vakitan jäsenmaksu (uutena syyskaudella liittyessä 50€). HUOM: hinta sisältää ohjatun kertaustunnin heti ryhmän perään sunnuntaisin kello 16.30 – 18.00!

Nuorille ja aikuisille tarkoitettu kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä, johon voivat osallistua uudet aloittajat tai alkeisryhmän kertaajat. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: kurssilla opetetaan neljän tanssin (E-luokan tanssit) perusaskeleet: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Parit osaavat aloittaa ja lopettaa tanssit itsenäisesti ja loppukaudesta heillä on tieto ja valmius osallistua ensimmäisiin kisohin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin. F-katselmus järjestetään syyskauden lopussa Vakitan syysjuhlan yhteydessä (ti 15.12.2020).