Valikko Sulje

Aikuisten alkeet k-2021

Tuotteen hinta: 120,00 

Tuotetunnus (SKU): aikuisten-alkeet Osastot: ,

Aika: sunnuntaisin klo 15.00 – 16.30
Kurssin kesto: 2021 kevätkaudella su 7.2. – 30.5., ei tuntia hiihtolomaviikolla 8 (su 28.2.) eikä pääsiäisenä (su 4.4.)
Paikka: Vakitan uusi studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa
Valmentaja: Milla Partonen (lattarit), Harri Harjula (vakiot) vuoroviikoin

Hinta ja maksaminen:
 120 € / kausi / hlö. Hinta sisältää ohjatun kertaustunnin heti ryhmän perään su klo 16.30 – 18.00! Suosittelemme myös Vakitan jäsenmaksun maksamista vuodelle 2021 – näin lunastat itsellesi oikeuden rajattomaan vapaaharjoitteluun salillamme aina vapaaharjoitusaikoina 🙂

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:
Nuorille ja aikuisille tarkoitettu kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä, johon voivat osallistua uudet aloittajat tai alkeisryhmän kertaajat. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: kurssilla opetetaan neljän tanssin (E-luokan tanssit) perusaskeleet: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Parit osaavat aloittaa ja lopettaa tanssit itsenäisesti ja loppukaudesta heillä on tieto ja valmius osallistua ensimmäisiin kisohin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (päivämäärä vahvistetaan myöhemmin).