Valikko Sulje

Lasten alkeet s-2022

Tuotteen hinta: 70,00 

Tuotetunnus (SKU): 3000 - lasten-alkeet-s-2022 Osastot: ,

Aika: sunnuntaisin klo 11.30 – 12.15, sisältää ohjatun kertausryhmän tiistaisin klo 17.00 – 17.45
Kurssin kesto: 2022 syyskaudella su 21.8. – su 18.12., ei tuntia syyslomaviikolla 42 eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa, SALI 2 (kertausryhmä SALI 1)
Valmentajat: sunnuntaisin Jaana Jokiranta, kertaustunti tiistaisin klo 17-17.45 (alkaen ti 23.8.): Hilja Pulkamo ja Henrico Velpler, Miko Sirolinna

Hinta: 70 € / kausi + syyskauden 2022 jäsenmaksu (uusille jäsenille, jotka eivät ole maksaneet vuoden 2022 jäsenmaksua). Kokeilukerta on maksuton! Vakitan jäsenmaksu sisältää myös rajattoman vapaaharjoitteluoikeuden salillamme sekä oikeuden osallistua tiistaisin järjestettävään 10-practiseen.

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 8€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/kertamaksu-myos-ei-jasenet/

 

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:
Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille 6-10 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Kurssiin kuuluu ryhmätunnin lisäksi kertaustunti.

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään syyskauden lopussa Vakitan joulujuhlan yhteydessä 13.12.

Kauden pituus

Koko kausi, Loppukausi (-50%)