Valikko Sulje

Lasten alkeet s-2023

Tuotteen hinta: 8,00 80,00 

Tuotetunnus (SKU): 3000 - lasten-alkeet-s-2023 Osastot: ,

Aika: sunnuntaisin klo 11.30 – 12.15, sisältää ohjatun kertausryhmän sunnuntaisin klo 13.15 – 14.15
Kurssin kesto: 2023 syyskaudella su 3.9. – su 10.12. HUOM! Ilmaiset kokeilukerrat su 20.8. ja su 27.8.! Ei tuntia viikolla 42.
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa, SALI 2 (kertausryhmä SALI 1)

Valmentajat:
 Milla Partonen, kertaustunti sunnuntaisin klo 13.15-14.15 (alkaen su 3.9.): Juho Lipsonen & Saana Pellinen

Hinta: 80 € / kausi. Lisäksi syyskauden 2023 jäsenmaksu, jos lapsesi on uusi vakitalainen. Kurssin hinta sisältää myös ohjatun kertaustunnin sunnuntaisin! Vakitan jäsenmaksun maksaminen kannattaa – siihen sisältyy rajaton vapaaharjoitteluoikeus salillamme aina vapaaharjoitusaikoina & osallistumisoikeus tiistain 10-practiseen!

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 8€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa.

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:
Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille 6-10 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Kurssiin kuuluu ryhmätunnin lisäksi kertaustunti.

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään syyskauden lopussa Vakitan joulujuhlan yhteydessä, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Kausi- ja kertamaksu

Kausimaksu, Kertamaksu