Valikko Sulje

Lasten alkeet k-2021

Tuotteen hinta: 90,00 

Tuotetunnus (SKU): lasten-alkeet Osastot: ,

Aika: sunnuntaisin klo 13.00 – 14.00
Kurssin kesto: 2021 kevätkaudella su 7.2. – su 30.5., ei tuntia hiihtolomaviikolla 8 (su 28.2.) eikä pääsiäisenä (su 4.4.)
Paikka: 
Vakitan uusi studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa
Valmentajat: 
Laura Lackman & Jaana Jokiranta
Hinta:
 90 € / kausi + vuoden 2021 jäsenmaksu. Hintaan kuuluu myös lasten kertaustunti, joka on heti tämän alkeisryhmän perään sunnuntaisin klo 14.00 – 15.00! Kertaustunti on ohjattu kisaharjoitustreeni kerran kuussa (vkot 4,6,10,15 ja 18).

Ilmoittaudu & maksa kurssi tästähttps://vakita.fi/tuote/lasten-alkeet/ ja vuoden 2021 jäsenmaksu tästä: https://vakita.fi/tuote/jasenmaksu-2021-synt/

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:
Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (aika tarkentuu myöhemmin).

Kauden pituus

Koko kausi, Loppukausi (-50%)