Uutiset

Seuran uusimmat uutiset

Uusi vuosi, uudet kujeet - kevätkautemme 2018 kurssien ja kilparyhmien tiedot sekä hinnaston löydät nyt Vakitan sivuilta valikosta Tanssikurssit tai vaikkapa tästä: https://vakita.fi/tanssikurssit.html

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus tai jatkamaan tanssijana kehittymistä kanssamme, iästä tai tasoluokasta riippumatta meiltä löytyy sinulle sopiva kurssi / ryhmä!

Kysy lisää tai ilmoittaudu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mika Jauhiainen valmentaa vakiotansseja omalla salillamme myös vuonna 2018 lauantaipäivinä noin kerran kuussa. Kevään aikataulu:

13.1. tehostarttipäivä Tea Kantolan kanssa (E-D + C-A)
10.2., 10.3., 28.4. ja 19.5.

Valmennuspäivän ryhmätuntien aikataulut:
- C-A-ryhmä klo 13.00 - 14.30
- E-D-ryhmä klo 16.30 - 18.00

Ilmoittaudu ryhmiin etukäteen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- 15 € / hlö Vakitan jäsenet
- 20 € / hlö muille

Voit kysyä yksityistunteja opetuspäiville Sanna Kakolta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 587 5661

Kuka on Mika Jauhiainen?

- Vakiotanssimeriittejä riittää: amatöörien kolminkertainen Suomen mestari ja EM-semifinalisti sekä ammattilaisten viisinkertainen Suomen mestari, Blackpool Rising Star -voittaja, MM-semifinalisti ja EM-finalisti
- Opettaa aloittelijoista Suomen huippuihin kaikissa ikäluokissa ja mm. maajoukkueessa
- Juuri sopivan vaativa ja tarkka opettaja ”pulinat pois ja hommiin” -tyyliin.

 

Huipputason lattarivalmennusta syksyllä 2017
Joonas Piippolan ryhmät ja yksityistunnit

Joonas valmentaa Vakitan salilla la 16.9. ja la 16.12.

- DC-ryhmä 10.00–11.30
- BA-ryhmä 15.00–16.30

Ilmoittaudu ryhmiin & kysy yksäreitä Tiina Toyokin kautta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- 15 € / hlö / ryhmä: Vakitan jäsenille
- 20 € / hlö / ryhmä muille
- Yksärit 50 € / 45 min

Kuka on Joonas Piippola?

- Yhdeksänkertainen latinalaistanssien suomenmestari
- Piippolan parhaimmat saavutukset arvokilpailuissa ovat tähän mennessä 3. sija Euroopan Cup 2007, 7. sija World Cup 2011, 15. sija EM-kilpailut 2011/2014, 20. sija MM-kilpailut 2007/2011
- Joonaksen tunneilta saat energiaa, actionia, hikeä ja naurua!

Tervetuloa Vantaan Kilpatanssijat ry:n juhlagaalaan!

la 4.11.2017 klo 18.00
Kulttuuritalo Martinus, Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Vakitan 30-vuotis- ja Suomen 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi vietämme iltaa yhdessä seuramme upeiden parien tanssiesityksiä ihaillen ja tunnelmasta toiseen siirtyen. Kaiken kruunaa hieno musiikkikattaus - tervetuloa viihtymään kanssamme!

Väliajan kahvi- ja kahvileipätarjoilu sisältyvät lipun hintaan. Martiniuksen a-oikeuksin varustettu ravintola palvelee tapahtuman aikana. Tarjonnassa juomia sekä makeaa ja suolaista pikkupurtavaa.

Seuraa juhlagaalaan valmistautumista Facebookissa www.facebook.com/events/518693301825609/

Osta liput Ticketmasterista

17,50 € aikuiset
11,00 € lapset (7-16-v.), eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kiitos unohtumattomasta Vakio-SM-vuodesta!

Olihan mahtava vuosi!

Vihdin Quickstepin kilpailuista saatu Vakio-SM-viestikapula ehti vanhentua vajaan vuoden meidän hallussamme, ja nyt ojennamme sen eteenpäin Jyväskylän Tepikalle. Teen sen Vakitan puolesta suurella ylpeydellä, koska olen juuri kokenut elämäni hienoimmat kotimaiset kisat.

Tällaisten kisojen järjestäminen olisi ollut mahdotonta tehdä yksin. Kisojen kantava voima olikin yhdessä tekeminen oikeiden kumppaneiden kanssa.

Iso kiitos kuuluu Vantaan kaupungille, joka mahdollisti upeat puitteet täydellisille kilpailuille. Energia-Areena on Suomen parhaimpia paikkoja järjestää tanssikilpailuja, ellei jopa kaikista paras. Martinus-salin valotekniikalla saatiin saliin loihdittua sadunomainen tunnelma vaihtuvine väriteemoineen. Vantaan kaupungin viestintä oli myös vahvasti mukana tiedottamassa kilpailuistamme! Ylipäätänsä yhteistyötämme Vantaan kanssa voi kuvata sanoilla kitkaton, mutkaton ja helppo. Toivottavasti saamme tehdä yhteistyötä myös jatkossa!

Ilman muitakaan kumppaneita emme näistä kilpailuista olisi selvinneet. Coup4 hoiti näkyvyyden maailmalle, Suomen kosmetologikoulu lahjoitti kilpailijoille hoitopalvelupalkintoja, Vihervimma vastasi somistuskasveista ja palkintokukista, Tiori-Kuljetus kuljetti pöydät ja tuolit ja Topmainos painoi kisamateriaalit, Sokos Hotels majoitti tuomarit ja kilpailijat, Palkinto Penado toimitti palkinnot, Vantaan Sanomat ja Helsingin Uutiset mainostivat tapahtumaamme, vakituinen tukijamme Aktia oli näkyvästi mukana... ja totta kai kiitos kuuluu kaikille muillekin tapahtumaaamme esimerkiksi mainoksilla, palveluilla tai tuotteilla tukeneille yrityksille. Kiitokset menevät luonnollisesti myös Tanssiurheiluliitolle – Leena Liusvaaralle ja Auli Korhoselle kiitos vielä meidän 30-vuotisen taipaleemme muistamisesta tapahtumassamme!

Kilpailuja suunniteltiin ”kilpailijat ensin” -ajatuksella, jotta kaikilla heillä olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet antaa parhaansa kilpailuissa. Omaan silmääni näytti siltä, että suoritukset eivät jääneet ainakaan puitteista tai tunnelmasta kiinni. Kiitos tanssijoille upeista esityksistänne ja tulkinnoistanne!

Tunnelmaluonnissa yksi tärkeimmistä tekijöistä on yleisö. Kiitos siitä, että saavuitte paikalle kannustamaan suosikkejanne! Olemme myös kiitollisia siitä, että noin 5000 katselijaa löysi tiensä kisoihin nettilähetyksen avulla ja pystyi seuraamaan kisoja kauempaakin.

Toimihenkilöt ansaitsevat kiitokset myös, koska ilman heitä kilpailuja ei yksinkertaisesti olisi. Tuomareiden lisäksi kiitoksemme saavat Seppo Poikulainen kilpailunjohdosta, Sutu Markkanen juonnosta, Anne Tiimo & Rauno Hämäläinen musiikista sekä Kari ja Kikka Nyyssönen tuloslaskennasta. Todella upea kilpailun läpivienti teiltä!

Mika Jauhiaisen pienelle tyttärelle vielä kiitos spontaanista tauko-ohjelmasta, joka sulatti ainakin minun sydämeni!

Lopuksi haluan kiittää sydämellisesti omaa, vakitalaista talkooporukkaamme. On huikeaa nähdä se sitoutuneisuuden aste, jolla toimeen ryhdytään. Kisojen aikana hommat luistivat mallikkaasti ja jopa yksittäisiä sankaritekojakin tapahtui. Yli viidenkymmenen talkoolaisen voimin me teimme näistä kilpailuista ikimuistoiset!

Olen ylpeä voidessani sanoa olevani vakitalainen Vantaalta!

Veikko Lamminsalo, Vakitan puheenjohtaja

 

 

Tallenna

Tallenna

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna