Uutiset

Seuran uusimmat uutiset

Lämpimästi tervetuloa Vakitan Aktia CUP II -kisaan!
Avaamme syksyn kisakauden upeissa ja erilaisissa puitteissa Tanssi Vieköön -tapahtuman yhteydessä Helsingin messukeskuksessa. Ohessa lisätietoa sekä kilpailijoille että katsojille, päivitämme sivuja kisojen lähestyessä.

Muista myös seurata tapahtumaamme Facebookissa!

Kilpailukutsu

Kilpailukutsun löydät täältä

Aikataulu

Täältä!

Osallistujat

Osallistujalista_päivitetty 14.8.2018.pdf

Tulokset

Tulospalvelusta vastaavat Kari ja Kikka Nyyssönen, tulokset löytyvät täältä

Lippujen hinnat katsojille

Tanssikilpailu sisältyy Tanssi Vieköön -festivaalin tapahtumiin, lippuja voit ostaa täällä.

Hinnat (HUOM! lippujen hinta saattaa vaihtua, koska osa lipuista on ollut ns Early Bird -hintaisia aiemmin. Lippujen tämän hetkinen hinta löytyy ylläolevan linkin takaa. Vakita ei voi vaikuttaa lippujen hinnoitteluuun) :
1 pv aikuiset, 39 €
1 pv lapset (7-17 v.), 8 €
2 pv aikuiset, 45 €
2 pv lapset (7-17 v.), 15 €
1 pv perhelippu (1 aikunen ja max. 3 lasta 7-17 v.), 50 €
2 pv perhelippu (1 aikunen ja max. 3 lasta 7-17 v.), 90 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä, 25 €/hlö)

Lisätietoa kilpailijoille

Pysäköinti
Parkkipaikat hallinnoi Messukeskus (Messuparkki), koko päivältä pysäköinti 12 euroa. Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä julkista liikennettä ajatellen!

Kilpailijoiden saapuminen
Kilpailijat pääsevät kisapäivänä sisään klo 9 alkaen VAIN eteläisestä sisäänkäynnistä (messukeskuksen pääovi / Messuaukio). Kisapaikka ja pukuhuone sijaitsevat kätevästi lähellä eteläistä sisäänkäyntiä. Heti sisäänkäynnin jälkeen löytyy Vakitan tiski, josta kilpailija saa sisäänpääsylipun. Tällä lipulla pääsee peremmälle ja voi siirtyä ilmoittautumaan Vakitan pisteeseen kisalattian välittömässä läheisyydessä (kartta alla).

HUOM! Jos tanssit kisojen alkupäässä (S3V ja S2L Cupit ja S1/3 D -luokat), suosittelemme maksamaan osallistumismaksut etukäteen, koska ensimmäinen startti on jo klo 10:10. Saamme aamuun näin sujuvan lähdön!

Varaudumme kilpailijoiden vastaanottoon useammalla tiskillä kisatoimistollamme lattian läheisyydessä. Ottakaa kuitti mukaan!

Pukuhuonetilat
Kilpailuun osallistuville on varattu oma pukutila, joka on kisapäivän mittaan vartioitu vakitalaisten toimesta. Jätäthän kuitenkin arvoesineet mahdollisuuksien mukaan kotiin. Pukutila on ns Unisex-tila kansainväliseen tapaan, ei erillisiä pukuhuoneita miehille ja naisille. Pukuhuonetilasta löytyy jonkin verran penkkejä ja rekkejä.

Lämmittelytila
Kilpalattian välittömässä läheisyydessä sijaitsee erittäin hyvänkokoinen lämmittelytila

Kenkätarkastus
Kilpailussa ei ole kenkätarkastusta

Ruokailu
Ruokailua ei ole järjestetty erikseen, koska Messukeskuksen useat ravintolat palvelevat normaalisti päivän mittaan

Ensiapu
Messukeskuksessa on paikalla SPR:n henkilöstöä hätätilanteiden varalta. Vakitalla on kisalattian läheisyydessä oma ensiapulaukku mahdollisten pienten tilanteiden hoitamiseen.

Kartta

Kartta.JPG

Pääyhteistyökumppanimme
 


Vantaan Kilpatanssijat ry (Vakita)
loistaa Tähtiseurana

Vantaan Kilpatanssijat ry (Vakita) on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan.  Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset & nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät. Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään.

Vakita on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

"Urheiluseurojen yhteisöllisyys on suuri voimavara suomalaiselle urheilumenestykselle. Tähtiseura-ohjelmalla haluamme vahvistaa yhteistyötä seurojen välillä ja edistää osaltamme hyvinvointia yhä useamman suomalaisen arjessa. Osana Tähtikuviota jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan aina huippu-urheilijaksi asti entistä suuremman taustatuen avulla. Onnittelemme seuraa Tähtimerkistä", kertoo ohjelman tavoitteista Olympiakomitean Lisää liikettä -yksikön johtaja Pekka Nikulainen.

Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

"Pienessä maassa aktiivisesti yhdessä toimiminen on paras mahdollinen tapa luoda yhteisöllisyyttä, kehittyä ja saavuttaa menestystä. Tähtiseura-yhteisöön liittymällä seura saa apua ja työkaluja toiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen, vuorovaikutuksessa yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa. Seurojen yhdessä muodostama Tähtikuvio loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään", kertoo Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja innostuneena.

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Lisätietoja www.olympiakomitea.fi/tähtiseurat

Huom. Tähtiseuraohjelman myötä aiemmin käytössä ollut Sinettiseuratoiminta on päättynyt.


VAKITAN TOUKOKUUN 2018 PARI - Aleksi & Vivian Nolvi

Sisaruspari Aleksi ja Vivian aloittivat kilpatanssin syksyllä 2017. Joulukuussa he suorittivat F-katselmuksen, jonka jälkeen ensimmäiset kisat olivat edessä keväällä 2018 (IKM SM 2018). Kisassa Aleksi ja Vivian osallistuivat joukkuekilpailuun tanssien cha cha:n. Joukkue sijoittui hienosti sijalle 13. Yhteiset treenit sujuvat pääosin hyvin osaavien opettajien ohjauksessa, ottaen huomioon sisarusten väliset erimielisyydet.

Miten kaikki sitten alkoi? Vivian innostui tanssimisesta Tanssi vieköön – messuilla, jossa esiteltiin eri tanssilajeja. Vivian lähti reippaasti heti mukaan yleisöopetustunnille ja yhtäkään tanssiaskelta osaamatta meni hakemaan itseään muutaman vuoden vanhempaa poikaa, joka oli harrastanut tanssia jo useita vuosia. Poika katsoi hölmistyneenä Viviania, mutta päätti antaa tytölle mahdollisuuden. Tästä syttyi tanssikipinä! Tanssilajin valinta oli vaikea, mutta jotenkin Vivian oli mieltynyt kilpatanssiin (toki kauniit puvut saattoivat myös edesauttaa tätä valintaa). Syksyllä ilmoitimme Vivianin Vakitan alkeisryhmään ja innostus kasvoi entisestään. Heti alussa tuli kuitenkin ongelma -mistä löytää pari, ettei innostus tyssää heti alkuunsa? Reippaana tyttönä Vivian yritti löytää paria itse itselleen ja kyseli oma-aloitteisesti niin koulusta kuin naapureiltakin. Ikävä kyllä pojat arkailivat ja yksi toisensa jälkeen kieltäytyivät tarjouksesta. Tällöin isi ja äiti riensivät apuun ja aloimme miettiä, mitenhän tuo urheilullinen isoveli saataisi Vivianin pariksi. Aleksilla oli tässä vaiheessa jo monta muutakin harrastusta, mutta tanssi ei kuulunut hänen lajivalikoimaansa.

Aleksin ensimmäinen vastaus oli tiukka EI! Tästä alkoivatkin tiukat neuvottelut, jotka ikävä kyllä kerta toisensa jälkeen tyssäsivät kuin seinään. Sitten päätimme ottaa toisen lähestymistaktiikan ja neuvottelimme ”kohtuullisesta korvauksesta” siihen asti, että Vivian löytäisi uuden parin sekä saisi suoritettua F-katselmuksen joulukuussa. Aleksin ollessa erittäin kustannustietoinen ja tarkka rahankäyttäjä, alkoi hän kiinnostua tarjouksesta. Aikamme neuvoteltuamme, tuli Aleksi eräänä päivänä luoksemme ja tokaisi ”Tiedättekö sen Antti Tuiskun biisin Rahan takii”? Katsoimme häntä hölmistyneinä, mihin poika totesi: ”Kai sitä sit on pakko twerkkaa et saa fyrkkaa.” Eli siitä se sitten lähti. Aluksi Aleksin kiinnostus tanssiin oli miinuksen puolella, mutta syksyn edetessä alkoi mieli muuttua. Joulukuisen F-katselmuksen jälkeen Aleksi halusi jatkaa tanssimista ja ihan ilmaiseksi! Ja sillä tiellä ollaan edelleen :-) Kilpatanssia tämä pari on nyt harrastanut noin vuoden.

 

Aikaisemmat kuukauden pari -esittelyt:
VAKITAN TAMMIKUUN 2018 PARI
- Arno Valtonen & Ina-Linnea Ahokanto

Arno ja Ina-Linnea aloittivat yhteisen tanssitaipaleensa Vakitassa D-luokasta syysloman jälkeen 2016, yhteistä tanssia on kertynyt nyt vuosi ja 3 kuukautta. Pari on edennyt vauhdikkaasti ja he nousivatkin junioreiden C-luokkaan tammikuussa 2018. Kiitos tästä kuuluu parin mukaan erityisesti heidän valmentajilleen Tiina Toyokille ja Saara Tuikkalalle! Tiina ja Saara ovat antaneet valtavasti yksityistunteja, opettaneet ja tukeneet monella eri tapaa. Arno ja Ina-Linnea tanssivat yhdessä 3-5 kertaa viikossa useamman tunnin ajan. Ryhmien lisäksi he käyvät vapaaharjoittelemassa aina kun molempien kalenteri näyttää tyhjää - treeni-intoa ei siis tältä parilta puutu!

Kilpatanssi ei ole kummankaan ainoa harrastus; Arno harrastaa lisäksi pianonsoittoa ja laulua yksityisopettajansa opastuksessa. Hän on nyt musiikkilinjalla yläasteen 9-luokalla ja tänä keväänä Arno onkin hakemassa jatko-opintoihin tanssilukioon Vantaalle. Ina-Linneakin on musiikkiluokalla yläasteella ja kaikki tanssimiselta jäävä aika kuluukin musiikin parissa. Ina-Linnea soittaa pianoa ja huilua yksityistunneilla sekä ryhmissä Keski-Vantaan Musiikkiopistossa, käy musiikin teoriatunneilla ja puhallinsoitin-bigbandissä sekä laulaa kilpailevassa kuorossa. Kuoro lähtee tänä keväänä konsertoimaan mm. Savonlinnaan ja Hampuriin. Aikamoista energiaa ja monilahjakkuutta!

Tänä keväänä Ina-Linnean hiihtolomarippikoulu hieman sotkee kilpatanssikisoihin osallistumista maaliskuun alkupuolella, mutta toisaalta heillä on nyt aikaa hioa uudet C-luokan koreografiat kuntoon. Arnolla ja Ina-Linnealla on tähtäimessä maaliskuun loppupuolen Nuoriso/Yleisen C-luokan kisat täällä Etelä-Suomessa sekä ehdottomasti toukokuun ikäkausimestaruuskisat Kirkkonummella.

Onnea treeneihin, uusiin kuvioihin ja kevään kisoihin molemmille smile

VAKITAN HELMIKUUN 2018 PARI - Kārlis Caunitis ja Dārta Caunite

Kārlis ja Dārta aloittivat Vakitassa kilpailevana parina keväällä 2017. Tämä oli jo toinen startti heidän aloitettuaan yhdessä kertaalleen 10 vuotta sitten; sitten syntyi heidän nuorin poikansa Krišjānis ja tanssi jäi. Lopulta Krišjānis, itsekin aktiivinen vakitalainen, vaikuttikin paljon vanhempiensa tanssiuran uuteen alkamiseen. "Kuljetettuani Krišjānista kilpailemaan, en voinut enää istua lattian reunalla - etenkin kun Suomessa on hyvä mahdollisuus minkä tahansa tasoiselle ja ikäiselle tanssimiseen", sanoo Kārlis, joka on tanssinut 16-vuotiaaksi vakioita ja lattareita kilpaa Latviassa. "Vaati 25 vuotta ja useita muuttoja eri maihin ja lopulta Suomeen kunnes ymmärsin, kuinka paljon olen kaivannut tanssimista!"

Latvian Community Center Seattlessa, Washingtonissa on aina tarjonnut latvialaista kansantanssia, teatteria, kuoroa, kirkon palveluja ja sunnuntaiopetusta lapsille. "Taisin olla mukana jossain kansantanssiesityksessä ennen kuin osasin edes kävellä", Dārta puolestaan sanoo. “Vanhempani pitivät aina huolta perinteidemme säilymisestä uskoen, että miehitys päättyisi vielä ja kaikki latvialaiset voisivat taas yhdistyä". Mikäpä olisi koskettanut tällaisen kasvatuksen saanutta nuorta tyttöä enemmän kuin osallistuminen 12 000 tanssijan joukossa Riikan laulu- ja musiikkifestareille 1990; ensimmäinen festivaali historiallisen rautaesiripun laskemisen jälkeen! Dārta ja Kārlis ovat vastikään liittyneet Helsingissä toimivaan Latvian kansantanssiryhmään, jonka kanssa he osallistuvat ainutkertaisesti "Latvia 100" -laulu- ja tanssifestivaaleille heinäkuussa.

Mitä tule kilpailemiseen, siirtyminen E-luokasta D:hen samaan aikaan Krišjānisin kanssa oli looginen ja käytännöllinen tavoite; nyt koko perhe voi useimmiten osallistua samoihin kisoihin. Muutaman D-luokan kisan jälkeen alkaa foxi ja rumbakin tuntua jo tutulta! Tavoitteet aiheuttavat parin kesken keskustelua: "Vakiot ja lattarit ovat minulle aivan uutta ja jokainen uusi tanssi ja askelkin vaatii paljon. Tuntuu ihanalta, kun pikkuhiljaa oppii tulkitsemaan erilaisia tansseja! Ylä-centerin, ala-centerin ja tukijalan ymmärtämisen lisäksi tanssi vaatii kuitenkin paljon erityisesti henkisesti ja paineet tuntuvat välillä liikaa. Onhan tämä kuitenkin vain harrastus", sanoo Dārta. Kārlis lisää: "Opettelemme edelleen vasta harjoittelemistakin ja saamme todella paljon tietoa ohjaajilta ja tanssikavereilta; Laura V. on saanut meidät toimimaan parina ja opettanut suhtautumaan kaikkeen "never give in, never loose energy" -asenteella. Tiinan vaativat tekniikkaharjoitteet osoittavat, että tanssissa tarvitaan myös niitä näkymättömiä lihaksia, jotka enimmäkseen nukkuvat päivän mittaan. Saara tarjoaa vaivattomuuden ja rentouden tunnetta tanssiin ja Sami maadoittaa meidät, kun liian vaativilta tuntuvat asiat sekoittavat pään. Suuret kiitokset kaikille valmentajille! Ja kiitos kaikille siitä, että olemme saaneet niin lämpimän vastaanoton Vakitassa!"

Kārlis ja Dārta suunnittelevat myös ensimmäistä kansainvälistä kilpailuansa D-luokassa, kun Tallinnassa tanssitaan Ritmo Senior Open -kisa huhtikuussa. Muitakin suunnitelmia tietysti riittää, mutta tärkeintä on jatkaa harrastusta ja nauttia tanssimisesta koko perheen voimin!

 VAKITAN MAALISKUUN 2018 PARI - Jari & Elina Anttila

Aloitimme tanssin aikoinaan Vakitan puheenjohtajan Veikon ansiosta vuonna 2014. Jari ja Veikko olivat silloin samassa työpaikassa ja Vaisala tarjosi työntekijöille mahdollisuuden osallistua alkeiskurssille ja sillä tiellä nyt ollaan. Viimeistään jatkokurssin jälkeen oli selvää, että haluamme lähteä myös kilpalattioille kokeilemaan ja ensimmäiset kisamme olivat Järvenpään Cavalierin seurakisat keväällä 2015.

Ja vaikka kisakärpänen purikin heti, taukojakin tanssiin on matkalle mahtunut. Olemme tässä neljän vuoden aikana rakentaneet omakotitaloa ja kesämökkiä ja uusi ammattikin on tullut opiskeltua. Meillä on välillä aika monta rautaa tulessa ja tästä johtuen olemme aloittaneet kisaamisen ”alusta uudestaan” monta kertaa. Tänä keväänä olemme onnistuneet saamaan edes vähän rutiinia kisaamisesta ja tarkoituksena onkin kiertää mahdollisimman monta kisaa vielä kevään aikana ja nousta D-luokkaan viimeistään syksyllä!

Kilpailemisessa on aina oma jännityksensä, mutta se on kuitenkin kivaa ja motivoi treenaamaan paljon enemmän! Olemme ryhmätuntien lisäksi ottaneet yksäreitä useammalta eri opettajalta ja niistä on ollut todella paljon apua. Olemme viihtyneet Vakitassa todella hyvin ja vaikka käymme usein treenaamassa muualla, emme ole halunneet seuraa vaihtaa. Vakitan salille on aina mukava tulla!

VAKITAN HUHTIKUUN 2018 PARI - Wiljami Kettunen & Jade Kuusisto

Jade ja Wiljami ovat tanssineet yhdessä vasta tämän vuoden 2018 helmikuusta alkaen. Pari tanssii Juniori 1E -luokassa. Yhteiset treenit sujuvat loistavasti hyvien opettajien ohjauksessa sekä yksityis- että ryhmätunneilla. Viimeksi Tampereella kisoissa pari voitti pronssia ja seuraavaksi kisataan Ikäkausimestaruuskisoissa Espoossa. 
 
Wiljami etsi sopivaa harrastusta ja kokeili monia eri lajeja ennen kuin löysi mieluisan harrastuksen tanssista. Kilpatanssia hän on nyt harrastanut noin kaksi vuotta. Tanssista hän innostui koulun 4. luokan itsenäisyyspäivän tanssiasharjoituksissa ja opettajan suosituksesta lähti kokeilemaan Vakitaan kilpatanssia. Nyt tanssista on tullut rakas harrastus. 
 
Jade innostui tanssimisestä oltuaan isoäitinsä kanssa Teneriffalla helmikuussa 2016, jossa hän pääsi tanssimaan. Päätettiin liittyä syksyllä Vakitalle alkavaan ryhmään ja innostus kasvoi entisestään. Nykyään Jade tanssii päivittäin joko kilpatansseja tai ihan muuten vaan kuunnellen musiikkia ja tehden koreografioita itselleen. Tanssi on hänen elämänsä :)

IKÄRIRAPORTTI:
fantastinen vakitalaisjoukkio helteisessä kisaviikonlopussa & hyviä suorituksia tuomisina


Viikonloppuna Kirkkonummella tanssittiin Ikäkausimestaruuskisoissa senioriluokkien SM-titteleistä ja muista ikäkausimestaruuksista. Vakitalta osallistui ennätysmäärä pareja mukaan eri luokkiin ja monen vuoden tauon jälkeen kerättiin Cavalier Järvenpään kanssa yhteisjoukkueet sekä lapsiin että junnuihin joukkuekisoissa! Vakitan parit nappasivat upeita SM-mitaleita, vaikkakin tällä kertaa se kaikkein kirkkain jäi saavuttamatta. Myös muita mahtavia finaalisijoja sekä onnistumisia nähtiin parketilla pariemme toimesta.

Seniori 3 SM:
Teuvo & Raija olivat lattareissa lähellä täydellistä onnistumista, kun pari jälleen kerran lähti taistelemaan mestaruudesta. Tällä kertaa tuloksena oli hienon finaalin jälkeen SM-hopea! "Tavoite oli tanssia hyvällä energialla kaikki kierrokset ja onnistuttiin siinä. Tulokseen olemme tyytyväisiä, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Nämä olivat kevään viimeiset kisat ja tulemme nyt pitämään pienen tauon ja sitten palataan taas hommiin," pari kommentoi onnistuneen kisan jälkeen.

Myös Hannu & Pirjo tanssivat tämän luokan finaalissa ja tanssivat upeasti sijalle 4. Pari osallistui lauantaina myös vakiokisaan, jossa sielläkin he tanssivat hienosti finaaliin ja sijalle 6. "Ollaan tyytyväisiä tuloksiin, vaikkakin sijoitukset olivat samat kuin viime vuonna; vakiot ja lattarit menivät viime vuonna toisin päin tulosten osalta. Aikataulut toimivat hyvin ja kisajärjestäjä oli huomioinut monia tarpeellisia asioita. Kaunis kiitos valmentajillemme Tiina Toyoki-Nuutiselle, Miko Sirolinnalle, Anton Kurttilalle & Nina Andersonille sekä Mika Jauhiaiselle. Lisäksi haluamme kiittää ryhmätuntiopettajiamme Pate Nuutista ja Tea Kantolaa. Tästä on hyvä jatkaa treenaamista ja siirtää keskittymistä tekniikasta läpivienteihin," pari kiitti kisaviikonlopun jälkeen.

Muut tämän luokan tulokset: Jarmo & Liisa vakioissa 12/27, Pentti & Tarja lattareissa 15/19 ja vakioissa 13/27 sekä Veikko & Satu lattareissa 13/19 ja vakioissa 17/27.

Lapsi 2 E-C:
Krisjanis & Betty tanssivat loistavan kisan sijoittuen jaetulle sijalle 9.! Kilpailuun starttasi yhteensä 34 paria, joten Krisjanis ja Betty urakoivat pitkän päivän aina semifinaaliin asti. Pari jaksoi esiintyä iloisesti ja tanssiaan koko ajan parantaen. Kilpailussa tanssittiin 6 tanssia, eli E-luokan tanssit.

Juniori 1:
Vain vähän aikaan yhdessä tanssineet Wiljami & Jade osallistuivat ensi kertaa isoihin kisoihin. Vain muutaman viikon foxin ja rumban opettelun jälkeen pari lähti rohkeasti hakemaan kisakokemusta isoista kisoista. Rohkeus kannatti, sillä pari onnistui tekemään parhaan kisasuorituksen! Tällä kertaa se ei kuitenkaan vielä riittänyt jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta, mutta pari oli tyytyväinen suoritukseen. "Aluksi jännitti kovasti, mutta sitten jännitys helpotti ja oli superhauskaa! Kivointa oli itsensä voittaminen ja kun päästiin näyttämään isolle yleisölle meidän taitoja," pari kommentoi kisan jälkeen.

Juniori 2:
Nikita & Enni tanssivat 10-tanssikisassa. Pitkästä aikaa isoilla kilpaparketeilla pari onnistui hyvin ja pääsi semifinaaliin asti. "Oli todella kiva tanssia pitkästä aikaa isoissa kisoissa ja ollaan tyytyväisiä omaan suoritukseen," Niksu ja Enni kertoivat kisan jälkeen.

Nuorison lattarit:
Arno & Ina-Linnea tanssivat hienosti ensimmäisissä isoissa kisoissaan sijalle 15/17.

Yleinen lattarit:
Esa & Milla tanssivat semifinaalissa, mutta jäivät niukasti ulos finaalista ollen sijalla 8/19. Atte & Anni tanssivat kisassa sijalle 16/19.

Sen 2 SM:
Rene & Anneli tanssivat hienosti vakioissa semifinaaliin sijalle 10/17 ja lattareissa niinikään semifinaaliin 11/26. Carlis & Darta olivat vakioissa 17/17 ja Per-Erik & Heli tanssivat lattareissa sijalle 19/26.

Sen 4 SM:
Timo & Liisa vakioissa 13/17, Olavi & Tarja lattareissa hienosti finaalissa 6/13 ja Ensio & Nea lattareissa 11/13.

JOUKKUEKISAT:
Vakita keräsi lapsi- ja juniorijoukkueet yhdessä Järvenpään Cavalierin kanssa (CaVakita!). Oli mahtava nähdä hyvää meininkiä ja upeaa yhteishenkeä kaikilta joukkueilta! Lasten joukkueeseen Vakitalta osallistuivat Krisjanis & Betty sekä Aleksi & Vivian. Joukkue jäi harmittavasti ensimmäiselle kierrokselle ollen ensimmäinen semifinaalista karsiutunut joukkue, semifinaali jäi vain yhden tuomarimerkinnän päähän!

Juniorijoukkue sen sijaan tanssi aivan upeasti finaaliin ja siellä sijalle 6! Tässä joukkueessa Vakitalta tanssi Niksu & Enni ja Wiljami & Jade. "Joukkueen yhteistyö toimi hyvin ja saatiin esittelytanssikin treenattua kasaan. Joukkuekisan taso oli tosi kova ja silti päästiin kuudenneksi, joten olemme tyytyväisiä tulokseen," Vakitan tanssijat kommentoivat fiilistä.

Tästä on hyvä jatkaa kesän treeneihin ja kohti seuraavia kisakoitoksia! Nähdään Vakitan kevätjuhlassa ti 22.5.

Huipputason lattarivalmennusta keväällä 2018
Joonas Piippolan ryhmät ja yksityistunnit

Joonas valmentaa Vakitan salilla SU 22.4. (HUOM, päivä ja aikataulu päivitetty 28.2.)!

- D-A -ryhmä 09.00 - 10.30

Ilmoittaudu ryhmiin & kysy yksäreitä Tiina Toyokin kautta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- 15 € / hlö / ryhmä: Vakitan jäsenille
- 20 € / hlö / ryhmä muille
- Yksärit 50 € / 45 min

Kuka on Joonas Piippola?

- Yhdeksänkertainen latinalaistanssien suomenmestari
- Piippolan parhaimmat saavutukset arvokilpailuissa ovat tähän mennessä 3. sija Euroopan Cup 2007, 7. sija World Cup 2011, 15. sija EM-kilpailut 2011/2014, 20. sija MM-kilpailut 2007/2011
- Joonaksen tunneilta saat energiaa, actionia, hikeä ja naurua!

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna