Kun kyse on lasten tanssista, on tärkeää, että tanssiharrastuksen aloittaminen on kivaa. Vakitan lasten tanssikursseilla tutustutaan tanssiin lapsille sopivalla tavalla – leikin, musiikkiin liikkumisen ja tanssin ilon kautta.

Vakita on jo usean vuoden ajan keskittynyt erityisesti lasten, junioreiden ja nuorten tanssin valmennukseen. Vuonna 2014 Vakita sai Nuori Suomi -sinetin, joka oli koko seuralle suuri kunnia-asia. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Vuosien aikana on ollut ilo nähdä Vakitan lasten ja nuorten kehittyvän pienistä tanssijan aluista aina Suomen huipuiksi.

Laadukkaan lapsi- ja nuorisotoiminnan mahdollistavat vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja monet muut seuran toimijat. Seurassamme toimii useita seuraohjaajia- ja valmentajia, jotka kehittävät omaa valmennustaan Suomen Tanssiurheiluliiton kursseilla. 

"Lasten ja nuorten kanssa pyrimme aina löytämään parhaat keinot sekä yksilöiden että parien yhteisen kehityksen kannalta. Tiukan treenin lisäksi järjestämme muutamia kertoja vuodessa erilaisia tapahtumia, joissa tiimihenki ja yhdessäolo vahvistuvat. Näin myös kaveripiiri laajenee oman ryhmän lisäksi", kertoo Laura Vihanne, joka valmentaa lasten ja junioreiden kilparyhmää. "Me vakitalaiset olemme tietoisia erityisesti sinetin tuomasta kasvatusvastuustamme sekä esimerkkiroolista."

Lasten tanssikurssit

Lasten tanssiryhmä Pörriäiset sopii 4–5-vuotiaille lapsille ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Pörriäisissä lapset tutustuvan tanssiin leikin avulla. Kilpatanssin ensi askelia tapaillaan yhdessä ja erikseen, vapaasti ja ohjatusti. Lasten ensimmäisessä tanssiryhmässä tavoitteena on päästä liikkumaan musiikin tahtiin. Ryhmä sopii kaikille tanssimaan haluaville lapsille, eikä tähtäimessä tarvitse olla vielä kilpatanssi.

Lasten ja nuorten alkeisryhmässä aloitetaan tutustuminen kilpatanssiin ja harjoitellaan ensimmäiset tanssit, valssi, quickstep, cha-cha ja jive. Ryhmä sopii yli 6-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa tanssiharrastuksen.

Lasten ja junioreiden kilparyhmään ovat tervetulleita kilpatanssikisoihin haluavat ja tanssikisoihin jo osallistuneet lapset ja juniorit. Kurssi edellyttää E-tason tanssien hallintaa ja ryhmässä harjoitellaankin jo tanssin tekniikkaa tarkemmin.

Katso lisätiedot lasten tanssikursseista >

 

 

 

 

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna