Kiitos unohtumattomasta Vakio-SM-vuodesta!

Olihan mahtava vuosi!

Vihdin Quickstepin kilpailuista saatu Vakio-SM-viestikapula ehti vanhentua vajaan vuoden meidän hallussamme, ja nyt ojennamme sen eteenpäin Jyväskylän Tepikalle. Teen sen Vakitan puolesta suurella ylpeydellä, koska olen juuri kokenut elämäni hienoimmat kotimaiset kisat.

Tällaisten kisojen järjestäminen olisi ollut mahdotonta tehdä yksin. Kisojen kantava voima olikin yhdessä tekeminen oikeiden kumppaneiden kanssa.

Iso kiitos kuuluu Vantaan kaupungille, joka mahdollisti upeat puitteet täydellisille kilpailuille. Energia-Areena on Suomen parhaimpia paikkoja järjestää tanssikilpailuja, ellei jopa kaikista paras. Martinus-salin valotekniikalla saatiin saliin loihdittua sadunomainen tunnelma vaihtuvine väriteemoineen. Vantaan kaupungin viestintä oli myös vahvasti mukana tiedottamassa kilpailuistamme! Ylipäätänsä yhteistyötämme Vantaan kanssa voi kuvata sanoilla kitkaton, mutkaton ja helppo. Toivottavasti saamme tehdä yhteistyötä myös jatkossa!

Ilman muitakaan kumppaneita emme näistä kilpailuista olisi selvinneet. Coup4 hoiti näkyvyyden maailmalle, Suomen kosmetologikoulu lahjoitti kilpailijoille hoitopalvelupalkintoja, Vihervimma vastasi somistuskasveista ja palkintokukista, Tiori-Kuljetus kuljetti pöydät ja tuolit ja Topmainos painoi kisamateriaalit, Sokos Hotels majoitti tuomarit ja kilpailijat, Palkinto Penado toimitti palkinnot, Vantaan Sanomat ja Helsingin Uutiset mainostivat tapahtumaamme, vakituinen tukijamme Aktia oli näkyvästi mukana... ja totta kai kiitos kuuluu kaikille muillekin tapahtumaaamme esimerkiksi mainoksilla, palveluilla tai tuotteilla tukeneille yrityksille. Kiitokset menevät luonnollisesti myös Tanssiurheiluliitolle – Leena Liusvaaralle ja Auli Korhoselle kiitos vielä meidän 30-vuotisen taipaleemme muistamisesta tapahtumassamme!

Kilpailuja suunniteltiin ”kilpailijat ensin” -ajatuksella, jotta kaikilla heillä olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet antaa parhaansa kilpailuissa. Omaan silmääni näytti siltä, että suoritukset eivät jääneet ainakaan puitteista tai tunnelmasta kiinni. Kiitos tanssijoille upeista esityksistänne ja tulkinnoistanne!

Tunnelmaluonnissa yksi tärkeimmistä tekijöistä on yleisö. Kiitos siitä, että saavuitte paikalle kannustamaan suosikkejanne! Olemme myös kiitollisia siitä, että noin 5000 katselijaa löysi tiensä kisoihin nettilähetyksen avulla ja pystyi seuraamaan kisoja kauempaakin.

Toimihenkilöt ansaitsevat kiitokset myös, koska ilman heitä kilpailuja ei yksinkertaisesti olisi. Tuomareiden lisäksi kiitoksemme saavat Seppo Poikulainen kilpailunjohdosta, Sutu Markkanen juonnosta, Anne Tiimo & Rauno Hämäläinen musiikista sekä Kari ja Kikka Nyyssönen tuloslaskennasta. Todella upea kilpailun läpivienti teiltä!

Mika Jauhiaisen pienelle tyttärelle vielä kiitos spontaanista tauko-ohjelmasta, joka sulatti ainakin minun sydämeni!

Lopuksi haluan kiittää sydämellisesti omaa, vakitalaista talkooporukkaamme. On huikeaa nähdä se sitoutuneisuuden aste, jolla toimeen ryhdytään. Kisojen aikana hommat luistivat mallikkaasti ja jopa yksittäisiä sankaritekojakin tapahtui. Yli viidenkymmenen talkoolaisen voimin me teimme näistä kilpailuista ikimuistoiset!

Olen ylpeä voidessani sanoa olevani vakitalainen Vantaalta!

Veikko Lamminsalo, Vakitan puheenjohtaja

 

 

Tallenna

Tallenna

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna