VAKITAN TAMMIKUUN 2018 PARI - Arno Valtonen & Ina-Linnea Ahokanto

Arno ja Ina-Linnea aloittivat yhteisen tanssitaipaleensa Vakitassa D-luokasta syysloman jälkeen 2016, yhteistä tanssia on kertynyt nyt vuosi ja 3 kuukautta. Pari on edennyt vauhdikkaasti ja he nousivatkin junioreiden C-luokkaan tammikuussa 2018. Kiitos tästä kuuluu parin mukaan erityisesti heidän valmentajilleen Tiina Toyokille ja Saara Tuikkalalle! Tiina ja Saara ovat antaneet valtavasti yksityistunteja, opettaneet ja tukeneet monella eri tapaa.

Arno ja Ina-Linnea tanssivat yhdessä 3-5 kertaa viikossa useamman tunnin ajan. Ryhmien lisäksi he käyvät vapaaharjoittelemassa aina kun molempien kalenteri näyttää tyhjää - treeni-intoa ei siis tältä parilta puutu!

Kilpatanssi ei ole kummankaan ainoa harrastus; Arno harrastaa lisäksi pianonsoittoa ja laulua yksityisopettajansa opastuksessa. Hän on nyt musiikkilinjalla yläasteen 9-luokalla ja tänä keväänä Arno onkin hakemassa jatko-opintoihin tanssilukioon Vantaalle. Ina-Linneakin on musiikkiluokalla yläasteella ja kaikki tanssimiselta jäävä aika kuluukin musiikin parissa. Ina-Linnea soittaa pianoa ja huilua yksityistunneilla sekä ryhmissä Keski-Vantaan Musiikkiopistossa, käy musiikin teoriatunneilla ja puhallinsoitin-bigbandissä sekä laulaa kilpailevassa kuorossa. Kuoro lähtee tänä keväänä konsertoimaan mm. Savonlinnaan ja Hampuriin. Aikamoista energiaa ja monilahjakkuutta!

Tänä keväänä Ina-Linnean hiihtolomarippikoulu hieman sotkee kilpatanssikisoihin osallistumista maaliskuun alkupuolella, mutta toisaalta heillä on nyt aikaa hioa uudet C-luokan koreografiat kuntoon. Arnolla ja Ina-Linnealla on tähtäimessä maaliskuun loppupuolen Nuoriso/Yleisen C-luokan kisat täällä Etelä-Suomessa sekä ehdottomasti toukokuun ikäkausimestaruuskisat Kirkkonummella.

Onnea treeneihin, uusiin kuvioihin ja kevään kisoihin molemmille smile

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna