Tanssiurheiluseura Vantaan Kilpatanssijat Ry eli Vakita on tanssia, tanssiurheilua, tanssiliikuntaa ja kilpatanssia rakastavalle sopiva tanssiseura pääkaupunkiseudulla.

Seura edistää tanssiurheilun ja tanssiliikunnan harrastusta pääkaupunkiseudulla tekemällä lajia tunnetuksi ja järjestämällä opetusryhmiä. Tarjolla on useita kaikille avoimia tanssiryhmiä tanssin alkeista edistyneemmille kilpatanssijoille sopivaan ammattimaiseen tanssivalmennukseen. Ryhmiin voi osallistua liittymällä seuran jäseneksi ja maksamalla kauden harjoitusmaksun.

Vakita kutsuu mukaan toimintaansa kaikenikäiset ja -tasoiset tanssista kiinnostuneet!

Tanssin opetusta pääkaupunkiseudulla

Vakita järjestää tanssin opetusta, tanssiurheilukilpailuja ja tanssinäytöksiä. Lisäksi seura tukee kilpatanssiharrastusta kaikin mahdollisin keinoin. Vakita tarjoaa tanssiurheilulle sopivia harjoitustiloja ja -välineitä sekä tukee kilpatanssiparien valmentautumista.

Seuran oma sali sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa ja lisäksi seuralla on toimintaa myös muualla Vantaalla. Seuran salille on helpot liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta.

Tanssiurheiluliiton jäsen

Vantaan Kilpatanssijat Ry on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura.

Nuori Suomi -sinettiseura panostaa lasten ja nuorten tanssiin

Vantaan Kilpatanssijat ry:lle liittyi arvostettuun NuoriSuomi-sinettiseurojen joukkoon tammikuussa 2014. Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle  lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle.

”Sinetti on meille vakitalaisille hyvin tärkeä tunnustus ansiokkaasta toiminnastamme lasten ja nuorten valmennustyössä – tämä työ jatkuu ilolla ja innolla, kuten tähänkin asti!”
– Veikko Lamminsalo, hallituksen puheenjohtaja, Vantaan Kilpatanssijat ry

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja, lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Tervetuloa vapaaehtoistoimintaan!

Vakitan asioista päättää hallitus sekä kaksi kertaa vuodessa kokoontuva jäsenkokous. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua päätöksentekoon. Seuran toimintaa hoitavat vapaaehtoiset ohjaajat, valmentajat sekä toimihenkilöt. Vakitan järjestämän tapahtumat ja kilpailut järjestetään aina talkoovoimin.

Jos haluat mukaan vaikuttamaan tanssin pariin, tervetuloa Vakitan toimintaan!

Share

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä salilla joka tiistai
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna