Tapaturmavakuutus kilpailuihin ja harjoituksiin on hankittava erikseen

Harjoituksissa ja kilpailuissa tapahtuvia tapaturmia varten on hankittava erillinen tapaturmavakuutus. Vakitan jäsen ei ole seuran puolesta vakuutettu kilpailuissa tai tanssiharjoituksissa sattuvia tapaturmia varten.

Tätä varten suosittelemme hankkimaan Tanssiurheiluliiton lisenssin.

  • Kilpaileville pareille tapaturmavakuutus sisältyy Tanssiurheiluliiton kilpailulisenssiin (A-lisenssi yli 18-vuotiaille ja B-lisenssi alle 18-vuotiaille). 
  • Parit, jotka eivät osallistu kilpailuihin, voivat hankkia Tanssiurheiluliiton H-lisenssin. Se sopii harrastajille, kuten alkeisryhmäläisille muille tanssin harrastajille, jotka eivät kilpaile.

Kilpailuissa ja harjoituksissa sattuvat tapaturmat korvaavat lisenssit voit ostaa Tanssiurheiluliiton sivuilta. www.tanssiurheilu.fi Sivun ylälaidassa on Lisenssin osto -linkki.

Jotkin henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset kattavat myös harjoittelun parissa sattuneet tapaturmat. Suosittelemme, että tarkistat oman vakuutuksesi tiedot.

 

Tapaturmavakuutus seurassa vapaaehtoistyötä tekeville

Vantaan Kilpatanssijat ry kuuluu Suomen Tanssiurheiluliiton ja Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n kautta Pohjolan Tuplaturva-vakuutuksen piiriin. Siihen sisältyy myös tapaturmavakuutus seuran vapaaehtoistoiminnassa mukana oleville.

Tämä vakuutus ei kata harjoituksissa tai kilpailuissa tapahtuvia tapaturmia. Niitä varten on otettava erilliset vakuutukset.

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna