Valikko Sulje

Vakita ry

Vantaan Kilpatanssijat Ry (Vakita) on tanssia rakastavan tanssiseura pääkaupunkiseudulla!

Tanssiurheiluseuramme edistää kilpatanssin, tanssiurheilun ja tanssiliikunnan harrastusta pääkaupunkiseudulla tekemällä lajia tunnetuksi ja järjestämällä opetusryhmiä. Tarjolla on useita kaikille avoimia tanssiryhmiä tanssin alkeista edistyneemmille kilpatanssijoille sopivaan ammattimaiseen tanssivalmennukseen. Ryhmiin voi osallistua liittymällä seuran jäseneksi ja maksamalla kauden harjoitusmaksun.

Vakita kutsuu mukaan toimintaansa kaikenikäiset ja -tasoiset tanssista kiinnostuneet!

Tanssin opetusta pääkaupunkiseudulla

Vakita järjestää tanssin opetusta, tanssiurheilukilpailuja ja tanssinäytöksiä. Lisäksi seura tukee kilpatanssiharrastusta kaikin mahdollisin keinoin. Vakita tarjoaa tanssiurheilulle sopivia harjoitustiloja ja -välineitä sekä tukee kilpatanssiparien valmentautumista.

Seuran oma sali sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa ja lisäksi seuralla on toimintaa myös muualla Vantaalla. Seuran salille on helpot liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta.

Tanssiurheiluliiton jäsen

Vantaan Kilpatanssijat Ry on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura.

Olympiakomitean tähtiseura panostaa lasten ja nuorten tanssiin

Vantaan Kilpatanssijat ry:lle liittyi arvostettuun NuoriSuomi-sinettiseurojen joukkoon tammikuussa 2014. Vuonna 2018 ohjelma on päivittynyt Olympiakomitean ja lajiliittojen Tähtiseura-ohjelmaksi, joka on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Vakita vastaanotti Tähtimerkin ikäkausimestaruuskisoissa 13.5.2018 Kirkkonummella.

Lue lisää ohjelmasta täällä: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

Vakita noudattaa uutta eurooppalaista tietosuojalakia

Uusi eurooppalainen tietosuojalaki GDPR (General Data Protection Regulation) astuu voimaan EU:ssa 25.5.2018. Vakita toimii lain mukaisesti ja on tiedottanut tästä myös jäsenistöään 24.5.2018. Lisätietoa oheisesta rekisteriselosteesta!

Tervetuloa vapaaehtoistoimintaan!

Vakitan asioista päättää hallitus sekä kaksi kertaa vuodessa kokoontuva jäsenkokous. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua päätöksentekoon. Seuran toimintaa hoitavat vapaaehtoiset ohjaajat, valmentajat sekä toimihenkilöt. Vakitan järjestämän tapahtumat ja kilpailut järjestetään aina talkoovoimin.

Jos haluat mukaan vaikuttamaan tanssin pariin, tervetuloa Vakitan toimintaan!