Valikko Sulje

Aikuisten tanssikurssit

Aikuisten alkeet 

Aika: sunnuntaisin klo 16.00 – 17.30 + ohjattu kertaustunti sunnuntaisin klo 17.30 – 19.00
Kurssin kesto: 2023 kevätkaudella su 15.1. – 28.5., ei tuntia hiihtolomaviikolla 8 
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa, SALI 2

Valmentajat:
Ville Häyrynen, Miko Sirolinna (& Harri Harjula / ohjattu kertaustunti)

Hinta:
180 € / kausi / hlö + vuoden 2023 jäsenmaksu. Kokeilukerta on maksuton! HUOM! Kurssin hinta sisältää ohjatun kertaustunnin heti ryhmän perään su klo 17.30 – 19.00! Vakitan jäsenmaksuun sisältyy rajaton vapaaharjoitteluoikeus salillamme aina vapaaharjoitusaikoina & osallistumisoikeus tiistaiseen 10-practiseen. 

Ilmoittaudu & maksa tästä ja vuoden 2023 jäsenmaksu TÄSTÄ. 

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 15€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/kertamaksu-myos-ei-jasenet/

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:

Nuorille ja aikuisille tarkoitettu kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä, johon voivat osallistua uudet aloittajat tai alkeisryhmän kertaajat. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Kurssiin kuuluu kertausryhmä sunnuntaisin klo 17.30 – 19.00!

Tavoitteet: kurssilla opetetaan neljän tanssin (E-luokan tanssit) perusaskeleet – vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskeleet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Parit osaavat aloittaa ja lopettaa tanssit itsenäisesti ja loppukaudesta heillä on tieto ja valmius osallistua ensimmäisiin kisoihin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

 

Aikuisten kilparyhmä E

Lue lisää kurssista täältä!