Valikko Sulje

Aikuisten tanssikurssit

Nuorten ja aikuisten alkeet

Aika: sunnuntaisin kello 16.00 – 17.00
Kurssin kesto: 2020 kevätkaudella su 12.1. – su 31.5., ei tuntia talvilomaviikolla 8 (su 23.2.)
Paikka: Vakitan tanssisali, Kivivuorenkuja 3, Vantaa
Valmentaja: Miko Sirolinna & Milla Partonen (lattarit), Harri Harjula (vakiot)
Hinta: 110 € / kausi + jäsenmaksu. Hinta sisältää ohjatun kertaustunnin heti ryhmän perään sunnuntaisin kello 17.00 – 18.00.

Nuorille ja aikuisille tarkoitettu kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä, johon voivat osallistua uudet aloittajat tai alkeisryhmän kertaajat. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: kurssilla opetetaan neljän tanssin (E-luokan tanssit) perusaskeleet: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Parit osaavat aloittaa ja lopettaa tanssit itsenäisesti ja loppukaudesta heillä on tieto ja valmius osallistua ensimmäisiin kisohin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen kilpailu sekä F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (ti 26.5.2020).

Nuorten ja aikuisten jatkoryhmä / kilparyhmä E

Aika: keskiviikkoisin kello 19.00 – 20.00
Kurssin kesto: 2020 kevätkaudella ke 8.1. – ke 27.5., ei tuntia talvilomaviikolla 8 (ke 19.2.)
Paikka: Vakitan tanssisali, Kivivuorenkuja 3, Vantaa
Valmentaja: Saara Tuikkala (vakiot, parittomat vkot) ja Tiina Toyoki (lattarit, parilliset vkot)
Hinta: 110 € / kausi + jäsenmaksu. Hinta sisältää ohjatun kertaustunnin sunnuntaisin kello 17.00 – 18.00 Vakitan salilla.

Tavoitteet: Nuorten ja aikuisten kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) jatkoryhmässä / kilparyhmä E:ssä jatketaan valssin, quickstepin, cha-chan ja jiven kanssa opetellen uusia kuvioita ja syvennytään tanssitekniikkaan. Uusina tansseina opetellaan tangoa ja sambaa.

Kurssi sopii alkeisryhmän jatkoksi ja kilpailemista aloitteleville / kilpailemisen aloittaneille, kurssin myötä valmistaudutaan nousemaan D-luokkaan.

Nuorten ja aikuisten kilparyhmä D

Lue lisää kurssista täältä!