Valikko Sulje

Aikuisten tanssikurssit

Aikuisten alkeet 

Aika: sunnuntaisin klo 16.00 – 17.30
Kurssin kesto: 2021 syyskaudella su 15.8. – 19.12., ei tuntia talvilomaviikolla 42 (su 24.10.) 
Paikka: Vakitan uusi studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa
Valmentaja: Milla Partonen (lattarit), Harri Harjula (vakiot) vuoroviikoin

Hinta:
200 € / kausi / hlö + Vakitan syyskauden 2021 jäsenmaksu. Kurssin hinta sisältää ohjatun kertaustunnin heti ryhmän perään su klo 17.30 – 19.00! Vakitan jäsenmaksuun sisältyy rajaton vapaaharjoitteluoikeus salillamme aina vapaaharjoitusaikoina & osallistumisoikeus tiistaiseen 10-practiseen! 

Ilmoittaudu & maksa kurssi tästä: https://vakita.fi/tuote/aikuisten-alkeet-s-2021/ ja syyskauden 2021 jäsenmaksu täällä: https://vakita.fi/tuote/aikuisten-jasenmaksu-2021-synt/

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 10€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/kertamaksu-myos-ei-jasenet/


Kurssin kuvaus ja tavoitteet:

Nuorille ja aikuisille tarkoitettu kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä, johon voivat osallistua uudet aloittajat tai alkeisryhmän kertaajat. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: kurssilla opetetaan neljän tanssin (E-luokan tanssit) perusaskeleet: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Parit osaavat aloittaa ja lopettaa tanssit itsenäisesti ja loppukaudesta heillä on tieto ja valmius osallistua ensimmäisiin kisohin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (päivämäärä vahvistetaan myöhemmin).

 

Aikuisten kilparyhmä ED

Lue lisää kurssista täältä!