Valikko Sulje

Aikuisten tanssikurssit

Aikuisten alkeet 

Aika: sunnuntaisin klo 16.00 – 17.30 
Kurssin kesto: 2022 kevätkaudella su 16.1. – 5.6., ei tuntia hiihtolomaviikolla 8 eikä pääsiäisenä pe 15.4. – ma 18.4. 
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa
Valmentaja: Milla Partonen (lattarit), Harri Harjula (vakiot) vuoroviikoin

Hinta:
200 € / kausi / hlö + vuoden 2022 jäsenmaksu. HUOM: kokeilukerta on maksuton! Kurssin hinta sisältää ohjatun kertaustunnin heti ryhmän perään su klo 17.30 – 19.00! Vakitan jäsenmaksuun sisältyy rajaton vapaaharjoitteluoikeus salillamme aina vapaaharjoitusaikoina & osallistumisoikeus tiistaiseen 10-practiseen. 

JOULUTARJOUS: kaksi aikuisten alkeiden kurssimaksua yhden hinnalla, kun ostat 31.12.2021 mennessä! Tarjoushinnalla siis kurssimaksu 200 € per PARI + vuoden 2022 jäsenmaksu molemmilta osallistujilta (2 x 165€). Tarjoushinta kahdelta siis yhteensä 530 € (norm. 730 €). Tarjous koskee vain uusia jäseniä. 

Ilmoittaudu & maksa kurssi tästä: https://vakita.fi/tuote/aikuisten-alkeet-k-2022/ ja vuoden 2022 jäsenmaksu tästä: https://vakita.fi/tuote/aikuisten-jasenmaksu-2022/. Jos hyödynnät yllä olevan joulutarjouksen, ilmoittaudu & maksa tästä: Aikuisten alkeiden joulutarjous – Vantaan Kilpatanssijat ry (vakita.fi)

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 15€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/kertamaksu-myos-ei-jasenet/


Kurssin kuvaus ja tavoitteet:

Nuorille ja aikuisille tarkoitettu kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä, johon voivat osallistua uudet aloittajat tai alkeisryhmän kertaajat. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: kurssilla opetetaan neljän tanssin (E-luokan tanssit) perusaskeleet: vakiotansseista hidas valssi ja quickstep, latinalaistansseista jive ja cha-cha. Tavoitteena on hallita näistä neljästä tanssista perusaskelet ja yksinkertainen koreografia sekä osata tanssia jokainen tanssi musiikkiin. Parit osaavat aloittaa ja lopettaa tanssit itsenäisesti ja loppukaudesta heillä on tieto ja valmius osallistua ensimmäisiin kisohin.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua virallisiin kilpailuihin. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (päivämäärä vahvistetaan myöhemmin).

 

Aikuisten kilparyhmä ED

Lue lisää kurssista täältä!