Valikko Sulje

Jäsenmaksu ja liittyminen

Vakitan jäsenmaksut vuonna 2021

Voidaksesi saada avoimen vapaaharjoitusoikeuden Vakitan saleille, sinun täytyy olla Vakitan jäsen. Jäsenmaksu ei ole enää pakollinen millekään kurssille, voit osallistua kaikille kursseillemme myös kertamaksulla.

Lapset, alle 16 vuotta: 65 € / koko vuosi (kevätkaudella liittyessä) tai 32,50 € / hlö / syyskausi (vasta syyskaudella liittyessä)

Aikuiset: 130 € / hlö koko vuosi (kevätkaudella liittyessä) tai 65 € / hlö syyskausi (vasta syyskaudella liittyessä)

Jäsenmaksun maksaminen

Jos et ole maksanut jäsenmaksua koko vuodelle 2021, liity seuran jäseneksi nyt maksamalla jäsenmaksu (itsesi tai esim lapsesi osalta) Vakitan Kaupassa: Aikuisten jäsenmaksu 2021 – synt. – Vantaan Kilpatanssijat ry (vakita.fi) ja Lasten jäsenmaksu 2021 – synt. – Vantaan Kilpatanssijat ry (vakita.fi)

– Jos maksat jonkun muun laskun kuin omasi, muista mainita kommenttikentässä kenestä on kyse
– Jäsenmaksun voi maksaa Smartum-kulttuuri- tai -liikuntaseteleillä, Virike-seteleillä, Tyky-seteleillä tai Sporttipassilla, koska jäsenmaksu sisältää rajattoman vapaaharjoittelun. Voit käyttää näitä etuja luonnollisesti myös kurssimaksujen maksamiseen.

Maksaessasi liikuntaseteleillä/-saldolla, muista kertoa, mitä olet maksanut lähettämällä sähköpostia: sihteeri@vakita.fi 

Jos sinulla on kysyttävää maksuista, ota yhteyttä Vakitan sihteeriin: sihteeri@vakita.fi