Valikko Sulje

Salin vuokraaminen

Vuokralle tanssisali Vantaalta!

Vakita vuokraa Vantaalla Varistossa sijaitsevaa tanssisaliaan erilaisiin tarpeisiin. Oli tarpeesi sitten yksittäinen tunti, koko viikonloppu tai säännöllinen viikkovuoro, löydämme varmasti teille sopivan ratkaisun. Vuokraamme salia ensisijaisesti kokous- ja liikuntakäyttöön.

Vuokrauksesta tehdään aina kirjallinen sitova vuokrasopimus.

Salivuokrauksen listahinnat

Vuokraus arkipäivinä
– klo 8–16   40 € / tunti
– klo 16–22  60 € / tunti

Vuokraus viikonloppuisin ja arkipyhisin
– klo 8–12   40 € / tunti
– klo 12–22  60 € / tunti

Säännöllinen vuokraus

Säännöllinen viikkovuoro hinnoitellaan tapauskohtaisesti, ja hinta riippuu vuoron ajankohdasta sekä vuokrausjakson pituudesta. Säännöllinen vuokraus vaatii vähintään kymmenen perättäisen viikkovuoron varaamisen, joiden peruminen ei ole kesken vuokrakauden mahdollista.

Kertavuokraus

Tätä lyhyempi vuokraus (esim. viikonlopuksi) on epäsäännöllistä vuokrausta ja hinnoitellaan listahintojen mukaisesti. Salia varattaessa tulee huomioida, että epäsäännöllisen vuoron varaus tulee perua viimeistään 14 päivää ennen vuoroa, muutoin perumisesta veloitetaan täysimääräinen vuokra.

Tanssisalin käyttö valmentajille

Seuran ulkopuolisten kilpatanssivalmentajien on myös mahdollisuus käydä opettamassa salillamme vapaaharjoitusvuoroilla, jotka käyvät ilmi salikalenterista. Valmentajat saavat käyttää vapaaharjoitusvuoroilla lyhyesti musiikkia niin tahtoessaan, mutta pääsääntöisesti salilla tulee soida salikalenterin mukainen musiikki (vakiot tai lattarit). Seura pidättää oikeuden vapaaharjoitusvuorojen muutoksiin.

Jos joko valmentaja tai valmennettava pari eivät ole Vakitan jäseniä, Vakita veloittaa salivuokraa 8 €/tunti. Salivuokran voi maksaa Vakitan verkkokaupassa.

Kiinnostuitko vuokraamaan Vakitan salia? Lähetä tiedustelusi osoitteeseen sali@vakita.fi