Valikko Sulje

Ohjeita kilpailijoille

Kilpailuyksikkö / pari

Kilpailemisen aloittamiseksi sinun pitää parisi kanssa olla rekisteröitynyt DanceCoreen sekä tanssijoina, että kilpailuyksikkönä – kysy lisäohjeita:
Taimi Penttinen, e-mail: taimi.l.penttinen@gmail.com / puh: 040 715 3219

Lisenssi

Ennen kilpailuihin ilmoittautumista sinulla pitää olla voimassaoleva Kilpailulisenssi, lue ohjeet täältä: https://www.dancesport.fi/toiminta/kilpailutoiminta/kilpailulisenssi

Kilpailu- ja pukusäännöt

Kaikkien kilpailevien parien on tärkeää noudattaa Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailu- ja pukusääntöä! Vakio- ja latinalastanssien kilpailusäännöt sekä pukusäännöt löydät täältä: https://www.dancesport.fi/toiminta/kilpailutoiminta/kilpailusaannot-ja-ohjeet/

Näin ilmoittaudut kilpailuun

Tällä hetkellä odotamme kilpailuilmoittautumisten suhteen, että Tanssiurheiluliiton DanceCore toimisi suunnitellusti; sen kautta on parien tarkoitus hoitaa ilmoittautumiset ja osallistumismaksut itsenäisesti!

– katso ohjeet kunkin kisan kilpailukutsusta Dancesport.fi -kilpailukalenterista ja ilmoittaudu sen mukaan
– vaikka vaadittaisiin seuroilta keskitetty ilmoittautuminen, voi pari rohkeasti ilmoittautua itse siltiki. Jos haluaa hyödyntää keskitettyä ilmoittautumista, on Taimi luvannut auttaa: tässä tapauksessa siis ilmoittautuminen ajoissa Taimille: taimi.l.penttinen@gmail.com

Huom! Kilpailuun ilmoittautuminen etukäteen on aina pakollista. Jos et ole ilmoittautunut kilpailuun, kilpailunjohtaja ei anna lupaa osallistua!

Jälki-ilmoittautuminen kilpailuihin

Joihinkin kilpailuihin voi jälki-ilmoittautua. Se tarkoittaa, että ilmoittaudut varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua, jos järjestävä seura sen sallii. Jos ilmoittaudut virallisen ilmoittautumispäivän jälkeen, hoida ilmoittautumisesi omatoimisesti suoraan kilpailujen järjestäjälle.

Kilpailun peruminen

Jos joudut perumaan osallistumisesti kilpailuun, johon olet jo ilmoittautunut (joko Taimin kautta tai itsenäisesti), ilmoita peruutuksesta suoraan kilpailun järjestäjälle ja laita Taimi cc:nä peruutusviestiin.