Valikko Sulje

Lasten tanssikurssit

Lasten tanssileikkikerho Pörriäiset (4-6-vuotiaille)

Aika: keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.00
Kurssin kesto: 2020 kevätkaudella ke 8.1. – ke 20.5., ei tuntia talvilomaviikolla 8 (ke 19.2.)
Paikka: Päiväkummun koulu, Ismontie 2, Vantaa
Valmentajat: Veikko ja Satu Lamminsalo, Emma Ovaska
Hinta: 80 € / kausi + jäsenmaksu

Lasten tanssiharrastus alkaa Pörriäisistä! Tämä tanssiryhmä sopii 4-6 -vuotiaille lapsille. Tanssi aloitetaan liikkumalla vapaasti ja ohjatusti musiikin tahdissa yhdessä ja erikseen. Kilpatanssin ensiaskeleita lähdetään tapailemaan leikin keinoin.

Lastentanssin alkeet

Aika: sunnuntaisin kello 15.00 – 16.00
Kurssin kesto: 2020 kevätkaudella su 12.1. – su 31.5., ei tuntia talvilomaviikolla 8 (su 23.2.)
Paikka: Vakitan tanssisali, Kivivuorenkuja 3, Vantaa
Valmentaja: Laura Lackman, Milla Partonen
Hinta: 80 € / kausi + jäsenmaksu

Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi.

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen kilpailu sekä F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (ti 26.5.2020). 

Lastentanssin jatko

Aika: sunnuntaisin kello 14.00 – 15.00
Kurssin kesto: 2020 kevätkaudella su 12.1. – su 31.5., ei tuntia talvilomaviikolla 8 (su 23.2.)
Paikka: Vakitan tanssisali, Kivivuorenkuja 3, Vantaa
Valmentaja: Laura Lackman, Milla Partonen
Hinta: 80 € / kausi + jäsenmaksu

Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) jatkoryhmä tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tätä tanssiryhmää suositellaan lastentanssin alkeiskurssin käyneille seuraavana vaiheena ennen E-kilpatanssiryhmään siirtymistä! Tämä tanssiryhmä sopii myös Vakitaan liittyville uusille lapsille, joilla on jonkin verran aikaisempaa tanssikokemusta.

Tavoitteet: syvennetään osaamista 6:ssa tanssissa: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Vahvistetaan perusaskeleiden osaamista ja opetellaan vähän uusia kuvioita. Vahvistetaan musiikkiin tanssimisen osaamista. Tarkennetaan vakio- ja latinalaistanssien asennon osaamista. Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen kilpailu sekä F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään kevätkauden lopussa Vakitan kevätjuhlan yhteydessä (ti 26.5.2020) ja tämän voi suorittaa jatkoryhmän päätteeksi, jos ei tätä jo suorittanut alkeisryhmän jälkeen.