Valikko Sulje

Lasten tanssikurssit

Lasten tanssileikkikerho Pörriäiset (4-6-vuotiaille)

Aika: keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.00
Kurssin kesto: 2019 syyskaudella ke 4.9. – ke 11.12., ei tuntia syyslomaviikolla 42 (ke 16.10.)
Paikka: Päiväkummun koulu, Ismontie 2, Vantaa
Valmentajat: Veikko ja Satu Lamminsalo, Emma Ovaska
Hinta: 80 € / kausi + jäsenmaksu

Lasten tanssiharrastus alkaa Pörriäisistä! Tämä tanssiryhmä sopii 4-6 -vuotiaille lapsille. Tanssi aloitetaan liikkumalla vapaasti ja ohjatusti musiikin tahdissa yhdessä ja erikseen. Kilpatanssin ensiaskeleita lähdetään tapailemaan leikin keinoin.

Lastentanssin alkeet

Aika: sunnuntaisin kello 15.00 – 16.00
Kurssin kesto: 2019 syyskaudella su 8.9. – su 15.12., ei tuntia syyslomaviikolla 42 (su 20.10.)
Paikka: Vakitan tanssisali, Kivivuorenkuja 3, Vantaa
Valmentaja: Laura Lackman, Milla Partonen
Hinta: 80 € / kausi + jäsenmaksu

Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Tähän ryhmään voi osallistua myös kertausmielessä, jos ei vielä ole valmis siirtymään E-kilpatanssiryhmään!

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen kilpailu sekä F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään syyskauden lopussa Vakitan joulujuhlan yhteydessä (ti 10.12.2019).