Valikko Sulje

Lasten tanssikurssit

Lasten tanssileikkikerho Pörriäiset (3-5 -vuotiaille)

Aika: sunnuntaisin klo 11.00 – 11.30
Kurssin kesto: 2023 syyskaudella su 20.8. – su 10.12. Ei tuntia viikolla 42.  
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa, SALI 2

Valmentaja:
Milla Partonen

Hinta: 50 € / kausi. Lisäksi syyskauden 2023 jäsenmaksu, jos lapsesi on uusi vakitalainen. Kokeilukerta on ilmainen!

Ilmoittaudu & maksa tästä: https://vakita.fi/tuote/lasten-tanssileikkikerho-porriaiset-3-5-vuotiaille-s-2023/  ja syyskauden 2023 jäsenmaksu tarvittaessa tästä (LINKKI TULOSSA HEINÄKUUN ALUSSA). 

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 8€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/lasten-tanssileikkikerho-porriaiset-3-5-vuotiaille-s-2023/

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:
Lasten tanssiharrastus alkaa Pörriäisten ryhmästä! Tämä tanssiryhmä sopii 3-5 -vuotiaille lapsille. Tanssi aloitetaan liikkumalla vapaasti ja ohjatusti musiikin tahdissa yhdessä ja erikseen. Kilpatanssin, eli vakio- ja latinalaistanssien ensiaskeleita ja rytmejä lähdetään tapailemaan kevyesti ja leikin keinoin. Tästä ryhmästä on loogista jatkaa lasten alkeet -ryhmään, kun lapsesi on vähintään 6-vuotias! 

 

Lasten alkeet

Aika: sunnuntaisin klo 11.30 – 12.15, sisältää ohjatun kertausryhmän sunnuntaisin klo 13.15 – 14.15
Kurssin kesto: 2023 syyskaudella su 3.9. – su 10.12. HUOM! Ilmaiset kokeilukerrat su 20.8. ja su 27.8.! Ei tuntia viikolla 42. 
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa, SALI 2 (kertausryhmä SALI 1)

Valmentajat:
Milla Partonen, kertaustunti sunnuntaisin klo 13.15-14.15 (alkaen su 3.9.): Juho Lipsonen & Saana Pellinen

Hinta: 80 € / kausi. Lisäksi syyskauden 2023 jäsenmaksu, jos lapsesi on uusi vakitalainen. Kurssin hinta sisältää myös ohjatun kertaustunnin sunnuntaisin! Vakitan jäsenmaksun maksaminen kannattaa – siihen sisältyy rajaton vapaaharjoitteluoikeus salillamme aina vapaaharjoitusaikoina & osallistumisoikeus tiistain 10-practiseen! 

Ilmoittaudu & maksa tästä: https://vakita.fi/tuote/lasten-alkeet-s-2023/ ja syyskauden 2023 jäsenmaksu tarvittaessa tästä (LINKKI TULOSSA HEINÄKUUN ALUSSA). 

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 8€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/lasten-alkeet-s-2023/

Kurssin kuvaus ja tavoitteet:
Kilpatanssin (vakio- ja latinalaistanssit) alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille 6-10 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Kurssiin kuuluu ryhmätunnin lisäksi kertaustunti.

Tavoitteet: opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.

Kurssin lopussa järjestetään kurssilaisille leikkimielinen F-katselmus, jonka läpäistyään saa osallistua kilpailuihin E-luokassa. F-katselmus järjestetään syyskauden lopussa Vakitan joulujuhlan yhteydessä, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

 

Lasten jatkoryhmä

Aika: sunnuntaisin klo 12.15- 13.15, sisältää ohjatun kertausryhmän sunnuntaisin klo 13.15 – 14.15
Kurssin kesto: 2023 syyskaudella su 3.9. – su 10.12. HUOM! Ilmaiset kokeilukerrat su 20.8. ja su 27.8.! Ei tuntia viikolla 42. 
Paikka: Vakitan studio, Martinkyläntie 43 (2.krs), Varisto Vantaa, SALI 2 (kertausryhmä SALI 1)

Valmentajat:
Milla Partonen, kertaustunti sunnuntaisin klo 13.15-14.15 (alkaen su 3.9.): Juho Lipsonen & Saana Pellinen

Hinta: 120 € / kausi. Lisäksi syyskauden 2023 jäsenmaksu, jos lapsesi on uusi vakitalainen. Kurssin hinta sisältää myös ohjatun kertaustunnin sunnuntaisin! Vakitan jäsenmaksun maksaminen kannattaa – siihen sisältyy rajaton vapaaharjoitteluoikeus salillamme aina vapaaharjoitusaikoina & osallistumisoikeus tiistain 10-practiseen!

Ilmoittaudu & maksa tästä: https://vakita.fi/tuote/lasten-jatkoryhma-s-2023/ ja syyskauden 2023 jäsenmaksu tarvittaessa tästä (LINKKI TULOSSA HEINÄKUUN ALUSSA).

Vakitan ulkopuoliset (ei-jäsenet) voivat myös osallistua kurssille halutessaan kertamaksulla: 8€ / kerta. Jos käytät tätä tuotetta, maksa Vakitan kaupassa: https://vakita.fi/tuote/lasten-jatkoryhma-s-2023/

Ryhmän kuvaus ja tavoitteet:

Tähän lasten ryhmään voi siirtyä lasten alkeiskurssin jälkeen valmentajan suosituksesta tai liittyä suoraan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tanssista. Kurssilla harjoitellaan E-luokan tansseja, vahvistetaan perustekemistä ja valmistaudutaan siirtymään kilparyhmään. 

Kurssiin kuuluu ryhmätunnin lisäksi kertaustunti.

Kuvaaja: Eveliina Eevu Heikkilä

 

 

Lasten kilparyhmät

Vai onko lapsellasi jo kokemusta kilpatanssista – kenties hän voisi liittyä suoraan kilparyhmään? Lue lisää kilparyhmistä täällä: https://vakita.fi/kilpatanssiryhmat/lasten-kilpatanssiryhmat/