Valikko Sulje

Sali & harjoittelu

Vakitalla on käytössään oma tanssisali Vantaan Varistossa kesäkuusta 2020 lähtien. Sali on nimenomaan kilpatanssiharrastusta varten suunniteltu kahden salin yhdistelmä.

   

Vantaan Kilpatanssijat ry:n tanssisali
Martinkyläntie 43, 2. krs
01720 Vantaa

Kännykkälukko: 044-7845904

Tanssijoiden käytössä on kaksi salia:
1. sali 232 m2 – kilpailukoon täyttävä sali
2. sali 154 m2 – 3/4-kokoinen kisalattia
Molemmissa on alustana öljyttyä tammiparkettia ja musiikkia toistavat ammattimaiset äänentoistolaitteet. Salilla on kymmenittäin latinalais- ja vakiotanssilevyjä harrastajien vapaasti käytettävissä. Tanssiasentoa ja tanssin ilmentämistä voi harjoitella kahdella seinällä olevien peilien avulla.

Salit ovat ilmastoituja, mikä takaa sopivan lämpötilan ja raikkaan hengitysilman ympäri vuoden. Luonnonvaloa tulee salia kiertävistä ikkunoista koko päivän!

Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet. Takatiloissa on myös pieni keittiö, jossa on mm. kahvinkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni eväitä varten.

Tanssijoiden käytössä joka päivä aamusta iltaan

Vakitan tanssisalit ovat kilpatanssijoiden käytössä sekä arkisin että viikonloppuisin aamusta iltaan. Jos salissa ei järjestetä tanssikursseja, se on vapaaharjoittelukäytössä.

Katso päivittäiset vuorot ja tapahtumat salivuorokalenterista.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Vakitan sali sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua Vantaan Varistossa, osoitteessa Martinkyläntie 43. Salille on erinomaiset yhteydet julkisilla kulkuväläineillä (bussinumerot alla). Matkaa Vantaankosken rautatieasemalta on vain noin 1,5 kilometriä.

Pysäköinti

Rakennuksen edustalle on mahdollisuus pysäköidä pihan parkkipaikoille. Pysäköinti ei vaadi erillistä lupaa.

 

Salin vuokraaminen

Vakita vuokraa salia myös muuhun käyttöön kuten ryhmäliikuntatunteihin, kokouksiin, joulu- ja kevätjuhliin. Saliin mahtuu noin 50 istumapaikkaa.

Jos kiinnostuit, lue lisää salin vuokrauksesta ja ota yhteyttä osoitteeseen sali@vakita.fi.