Valikko Sulje

Vakitan Kauppa: ohjeet

Vakitalla on nyt käytössään uusi Kauppa jäsen- ja kurssimaksujen maksamiseksi – samalla nämä maksut toimivat ilmoittautumisena! Tutustu kauppaan & aloita shoppailu täällä: https://vakita.fi/kauppa/

OHJEET JA LISÄTIEDOT:
1. Jäsenlaskuja ei enää lähetetä, vaan jokainen uusi ja vanha jäsen maksaa jäsenmaksunsa kaupassa. HUOM – tämän voi maksaa liikuntaseteleillä tai -saldolla, koska jäsenmaksu sisältää vapaaharjoittelun!

2. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu – erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Tee ilmoittautuminen 0-summalla, jos käytät liikuntaseteleitä.

3. Smartum-setelit pystyy vähentämään loppusummasta joko osittain tai kokonaan loppusummasta. Setelit toimitetaan niin kuin ennenkin. Laita kommentti kommenttikenttään tilauksen yhteydessä esim “Maksan xx euroa liikuntaseteleillä. Tämä maksu on loppusumma”.

Vaihe vaiheelta:
1. Valitse kurssi, johon osallistut, esim Tea, 140€
2. Laske paljon maksat Smartum-seteleillä/saldolla, kun haluat käyttää sitä maksuna
3. Vähennä kauppasummaa Smartumien verran ja tarvittaessa jopa 0:aan.
4. Muista selvittää maksusuunnitelmasi kommenttikentässä
5. Vie tilaus loppuun (maksa erotus tai tee ns. 0-tilaus)
6. Toimita Smartumit salin postilaatikkoon tai maksa liikuntaseteliportaalissa.

4. ePassi, Smartum Pay ja muut online-maksut maksetaan suoraan Vakitalle portaalin tai applikaation kautta! Muista ilmoittautua tekemällä 0€ tilaus kaupassa. Tilaus toimii ilmoittautumisena ryhmiin ja jäseneksi (jäsenmaksut). 

5. Erikoistapauksista tulee olla yhteydessä sihteeriin (hyvitykset): sihteeri@vakita.fi

6. Jokainen ilmoittautuminen mielellään yksittäin per henkilö, voit toki maksaa kaikki kurssisi kerralla. HUOM – kun maksat vaikkapa lapsesi puolesta, kirjoitathan yhteystietojen jälkeen tulevaan kommenttikenttään kenen maksuista on kyse!

7. Lue kaupan toimitusehdot ainakin ensimmäisellä kerralla, kun kauppaa käytät!

8. Jäsen voi ensin maksaa ryhmästään osan Vakita-kaupassa tuotteella ja loput liikuntaseteliportaalissaan (Smartum, EdenRed, ePassi jne.). Viitteeksi portaaliin tulee tällöin laittaa Vakita-kaupan tilausnumero. Vakita-kaupassa tulee yhteystietolomakkeelle muistaa laittaa myös ryhmä/-t, mihin maksaja osallistuu.


Kaupassa käyvät PayPal, kortit, lompakkopalvelut ja laskut (myös osamaksu).
Maksun välittäjänä käytämme VismaPay.

Ongelmia tai kehitysehdotuksia? Otathan yhteyttä Veikkoon: vpj@vakita.fi