Valikko Sulje

Jaanan kesäjooga

Viritä kehosi ja mielesi kesäpäivään Jaanan aamujoogassa:

Ajat kesäkuun keskiviikkoina 10.6. – 1.7.

klo 7-8 Jooga (perusjooga kaikentasoisille)
klo 8.30-9.30 Raskausjooga
klo 10-10.45 Äiti/isä & vauva -jooga

HUOM! tunneille voi osallistua myös zoomissa, eli etänä oman kodin suojista 🙂 kerro ilmoittautuessasi, että haluat zoom-linkin.

Hinta: 10€/kerta tai 24€/4-kerran kesäpassi
Ilmoittautuminen: jaana.jokiranta@hotmail.com

Maksu: www.vakita.fi/kauppa – löydät kaupasta eri joogaryhmät ja hintavaihtoehdot. Ota tunnille kuitti mukaan, saat sen sähköpostiisi maksettuasi.

Paikka: Vantaan Kilpatanssijoiden upouusi tanssisali, Martinkyläntie 43 (2.krs). Parkkitilaa pihalla! Mattoja hyvin rajoitetusti salilla, mieluiten oma mukaan! Vauvajoogaan oma huopa.

Tarkemmat tuntikuvaukset:

Lempeä flow jooga
Rauhallinen ja herättelevä tunti, jolle osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Tunnilla tehdään liikesarjoja virtaavana harjoituksena hengityksen tahtiin. Lempeä flow jooga vahvistaa kehoa ja lisää liikkuvuutta sekä rauhoittaa mieltä. Tunnin kesto on 60 minuuttia. Pyydämme ottamaan mukaan oman joogamaton.

Raskausjooga
Tunnilla löydetään uusia tapoja liikkua muuttuvassa kehossa ja tutustutaan hengityksen rauhoittavaan vaikutukseen. Aistien kääntyessä sisäänpäin pääset luomaan syvempää suhdetta itseesi ja kohdussa kasvavaan vauvaasi. Tämä tunti on sinulle sekä voimistava että levollistava. Tunnille voit osallistua raskauden missä vaiheessa tahansa. Tunnin kesto 60 minuuttia. Pyydämme ottamaan mukaan oman joogamaton.

Äiti/isä&Vauva -jooga
Tällä tunnilla äidit pääsevät palaamaan liikkumisen pariin lempeästi ja samalla luomaan varhaista vuorovaikutusta vauvaan. Tunti koostuu rauhallisista harjoituksista, jotka pehmeästi avaavat ja vahvistavat odotusajan ja synnytyksen jälkeen. Vauva (0-11 kk) voi olla mukana osassa liikkeistä tai köllötellä vieressä viltillä. Pyydämme ottamaan mukaan oman viltin. Myös isät ovat tervetulleita vauvan kanssa. Tunnilla on vapaus omaan tahtiin hoitaa vauvaa.

Kuka Jaana on?

Nimeni on Jaana ja olen valmistunut Vinyasa Flow joogan opettajaksi vuonna 2017. Oman joogapolkuni aloitin vuonna 2014 ja olen tehnyt paljon juuri flow- sekä yinjoogaa. Sen lisäksi olen kilpatanssija ja kohta 3-vuotiaan tytön äiti. Tuntini ovat tunnelmaltaan rauhallisia ja painotus on kehotietoisuuden lisäämisessä. Tykkään kuitenkin lisätä harjoitukseen haastetta, jotta harjoittelu on mielekästä ja kehittävää.